Ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης για ΔΕΗ και μεταλιγνιτική εποχή: “Kάποιοι λένε να κάνουμε κοτούλες, γουρουνάκια, χωραφάκια κι όλα αυτά τα υπόλοιπα…” (Βίντεο)

15 Ιουνίου 2020
18:19

 

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην γερμανική εφημερίδα BILD, ότι οι κάτοικοι της Δ. Μακεδονίας πρέπει να βρουν κάτι άλλο να κάνουν ο πρώην βουλευτής Κοζάνης Α. Αθανασιάδης, μιλώντας στην τηλεόραση του FLASH ανέφερε (δείτε στο 5ο λεπτό): “Kάποιοι λένε να κάνουμε κοτούλες, γουρουνάκια, χωραφάκια κι όλα αυτά τα υπόλοιπα…”, συμπληρώνοντας πως: “Τα Πανεπιστήμια πρέπει να αναλάβουν έργο, οι φορείς να πιέσουν και να δούμε τι μπορεί να γίνει την επόμενη μέρα γιατί δε μπορείς να αφήσεις την επόμενη μέρα 8.000 ανθρώπους στο δρόμο”.

16 σχόλια

  • Βρε καλώς το κουμπάρο βρε βρε
    Τι κολοσσιαία μεγέθη εχουμε δει στον τοπο αυτό
    Στο κανάλι του έδωκε συνεντευξη ;;;

  • ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΕΗ.ΟΧΙ ΔΕΗ ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ.Η ΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ:ΓΙΑΤΙ ΤΟ Φ.ΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΘ ΣΤΗ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗ – ΛΑΡΙΣΑ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΝΕΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ;ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ.

    • Θα έπρεπε να συνεχίσεις κάπως έτσι το σχόλιο σου: Γιατί κάνετε την σήραγγα της Κλεισούρας; Γιατί δίνετε σχολές και σε άλλες πόλεις της Δυτ. Μακεδονίας πέραν από την μία και μοναδική πρωτεύουσα Κοζάνη; Γιατί δεν χτίζετε ένα νέο νοσοκομείο στην Κοζάνη και να υποβαθμίσετε το Μποσοσάκειο; και τα λοιπά, και τα λοιπά …

    • Η εμμονή με την έλευση του ΦΑ στην Δ.Μακεδονία δείχνει μόνο την άγνοια των υποστηρικτών αυτής της θέσης. Αλήθεια, πόσο θα κόστιζαν οι ΤΘ με φυσικό αέριο; Επίσης, για την ηλεκτροπαραγωγή, γιατί να κάνει κάποιος μονάδα ΦΑ στο Αμύνταιο και όχι στο Λαύριο που θα είναι δίπλα στις μεγάλες καταναλώσεις; Για το ωραίο μας κλίμα;

  • κ. αθανασιάδη εισάγουμε κρέας μόσχου,κρέας χοιρου,κρέας γαλοπούλας,γάλα αγελάδος και τώρα τελευταία γάλα αιγοπροβάτων,τυρί ολανδίας ,λεμόνια αργεντινής,φουντούκια τουρκίας, και όλα τα προιόντα τα εισάγουμε……ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να παράγουμε και να αφήσουμε τόν δημόσιο τομέα στα μαύρα τα μεσάνυχτα…

  • ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΣΑ ΚΡΟΚΟΔΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ..

  • Τώρα μάλιστα. Δηλώσεις κλίμακας πολλών Ρίχτερ. Αύριο πρωί πρωί υπουργικό συμβούλιο και μέσω Skype τηλεσυνδιάσκεψη με την ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων.

  • Ο Λαός χθές ψήφισε την καταδίκη του όποιος τό κατάλαβε το κατάλαβε τά άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε.
    Τέσσερις βουλευτές τής κυβέρνησης ΝΔ καί ο περιφερειάρχης είναι ανύπαρκτοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.