Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας: “Ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημά μας (η μόνιμη λειτουργία Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Ανταρτικό του Δήμου Πρεσπών) υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση”

15 Ιουνίου 2020
19:26
Κανένα σχόλιο

Στις 14 Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν, στο Ανταρτικό του Δήμου Πρεσπών, τα εγκαίνια του νέου Πυροσβεστικού Κλιμακίου, με μόνιμη και όχι εποχική λειτουργία όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, παρουσία του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Χαρδαλιά Νικολάου και του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Κολοκούρη Στεφάνου.

Την Ένωσή μας (Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της, Ανδρεόπουλος Παναγιώτης έπειτα από πρόσκληση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ένα πάγιο, δίκαιο και διαχρονικό αίτημά μας υλοποιήθηκε από την κυβέρνηση και εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας ιδιαιτέρως στον Υφυπουργό κύριο Χαρδαλιά Νικόλαο, στον Βουλευτή Φλώρινας κύριο Αντωνιάδη Ιωάννη, στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κύριο Κασαπίδη Γεώργιο, στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας κύριο Κιοσσέ Ιωάννη, στον Δήμαρχο Πρεσπών κύριο Πασχαλίδη Παναγιώτη, στους συναδέλφους μας Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Κολοκούρη Στέφανο, Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο Ράπτη Ιωάννη και Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Αντιπύραρχο Μιαούλη Ιωάννη και σε όλους τους “αφανείς ήρωες” που βοήθησαν στην υλοποίηση του αιτήματός μας.

Τέλος ελπίζουμε να υλοποιηθούν σύντομα τα υπόλοιπα αιτήματά μας όπως η ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στο Δήμο Αμυνταίου, οι αναβαθμίσεις των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας, οι μετεγκαταστάσεις σε νέα κτιριακά συγκροτήματα και ο εξοπλισμός σε νέα οχήματα.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Ο Γεν. Γραμματέας

Νικόλαος Σπ. Παπαδημητρίου

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αθ. Ανδρεόπουλος

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.