Καταγγελία αναγνωστών στο kozan.gr: Μία εικόνα – χίλιες λέξεις στη σχολή Μαιευτικής στην Πτολεμαΐδα – Σακούλες με αποφάγια αδέσποτων σκυλιών και βρώμικα πλαστικά πιάτα και σκεύη άκρως επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία κρεμασμένα στην περίφραξη του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας

15 Ιουνίου 2020
21:08

 

Φαίνεται ότι ορισμένοι συμπολίτες μας αδιαφορούν παντελώς για την ασφάλεια και την υγιεινή των ανθρώπων και δη των φοιτητών στον χώρο του πρώην ΤΕΙ Μαιευτικής Πτολεμαΐδας (νυν Πανεπιστήμιο) και τον έχουν καταντήσει χώρο δημιουργίας αγέλης αδέσποτων και σίτισης τους, παραβιάζοντας την κείμενη νομοθεσία που ορίζει ξεκάθαρα τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται αναφορικά με την σίτιση αλλά και την επανένταξη αδέσποτων σκυλιών. Παρατημένα βρώμικα πλαστικά σκεύη και σακούλες γεμάτες με αποφάγια που δεν ξέρει κανείς για πόσες ημέρες βρίσκονται εκεί, ακριβώς επάνω στην περίφραξη του ΤΕΙ. Σίγουρα αυτό το απαράδεκτο γεγονός συμβαίνει με την ανοχή των υπευθύνων του ΤΕΙ και του εντεταλμένου υπευθύνου για τα αδέσποτα του δήμου Εορδαίας που ενώ βλέπουν και διαπιστώνουν καθημερινά μία απαράδεκτη κατάσταση που αμαυρώνει το ΤΕΙ αλλά και την εικόνα μιας ολόκληρης πόλης κάνουν τα στραβά μάτια και την ανέχονται. Ντροπή για μία πόλη που κάνει αγώνα να διαφημίσει τις πανεπιστημιακές της σχολές και υποδομές να επιτρέπει σε μία ομάδα συμπολιτών να συμπεριφέρονται έτσι.

 

16 σχόλια

  • Να επέμβει ο εισαγγελέας και η αστυνομία επιτέλους. Έχουμε γίνει όμηροι των σκυλόφιλων που συμπεριφέρονται σαν να μην τους αγγίζει κανένας νόμος μέσα στις πόλεις μας. Επιτέλους ακούει κανένας αρμόδιος ή είμαστε Πακιστάν όπως σωστά είπε ο δήμαρχος Εορδαίας πριν λίγες ημέρες?

    • Δυστυχώς αυτος ο τόπος κάηκε από τούς ίδιους τους πολίτες του τα χειρότερα είναι μπροστά! ΚΡΊΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ!!

    • Για το συγκεκριμέο κομμάτι ειναι υπεύθυνος ο Δήμαρχος σταματηστε να τιν αβανταρετε και εμείς αυτον ψηφισάμε αλλά το γλύψιμο έχει όριο….

  • Το ότι θα κλείσουν τα εργοστάσια κ θα πεινάσει κόσμος δεν μας νοιάζει…δεν μιλάει κανεις.. Αλλα φταίει ένας κουβάς νερό κ μια σακούλα… Αυτο μας κάνει πολιτισμένους…με το κλείσιμο αυτών η πτολεμαιδα θα ναι ένα λασποχωρι χειρότερο από πακισταν..

    • Τι σχέση έχει το κλείσιμο των εργοστασίων από την ηθελημένη υποβάθμιση σημείων της πόλης μας από σκυλόφιλους συμπολίτες οέο? Μάλλον κάνεις πλάκα έτσι φίλε. Σακούλες και πιάτα για σίτιση αδέσποτων έξω από σχολεία και το ΤΕΙ που πηγαίνουν καθημερινά εκατοντάδες φοιτητές? Στο σπίτι σου θα τα είχες αυτά που αφήνουν στον φράχτη του ΤΕΙ? Μάλλον ξέρουμε την απάντηση πονηρούλη

    • Ωραία δεητζή μου. ΚΙ επειδή θα κλείσουν τα εργοστάσια ας καταστρέψουμε και τη ζωή των άλλων που δεν φταίνε γι’ αυτό.

  • Σακούλες με αποφάγια αδέσποτων σκύλων… Από πότε τα αδέσποτα αφήνουν αποφάγια;;;;
    Είστε τραγικοί
    Στην περιοχή κάθε βράδυ βολταρουν τα ζώα τους παρέες παιδιων και έχουν μπολ με νερό….είναι κακό αυτό;;
    Γίνεται μια προσπάθεια επιτέλους και ενοχλεί…..

    • Mια εικονα χιλιες λεξεις. το θεμα είναι ότι οποιος και αν κανει ότι και αν κανει αυτή η εικονα είναι απαραδεκτη. το αν γινεται προσπαθεια είναι άλλη κουβεντα το θεμα είναι να αναδεικνύονται αυτά τα θεματα και να συμμορφώνονται και οι πολιτες αλλα να αναλαμβανουν και τις ευθύνες τους οι αρμόδιοι στην προκειμενη περιπτωση ο Δημος. δεν είναι προσωπικο το ζητημα είναι θεμα δημοσιο μας αφορα ολους/

    • Τα αδέσποτα δεν αφήνουν αποφάγια. Αφήνουν οι τύποι και οι τύπισσες που δεν σέβονται τους ανθρώπους και παριστάνουν τους σκυλοβοσκούς. Εάν επέμβει μια φορά η αστυνομία και ο δήμος και εφαρμόσουν τον νόμο και υποχρεωθείτε να πληρώσετε πρόστιμα για σοβαρές παραβάσεις, να σας δούμε τότε, τζάμπα μάγκες.

    • Τι ακριβώς προσπάθεια γίνεται; βρομίζοντας την περίφραξη και δημιουργώντας αγέλες με αδέσποτα;

    • Τα σκυλιά να τα μαζέψεις στο σπίτι σου και να τα περιθάλψεις να τους κάνεις τα εμβόλια και να τα ταϊζεις. Εμείς δεν τα θέλουμε να κυκλοφορούν σαν λύκοι γύρω απ’ τα παιδιά μας. Καθημερινά έχουμε περιστατικά επίθεσης από αγέλες σε ανθρώπους που βγήκαν βόλτα με τα παιδιά τους. Άντε με τους φιλόζωους.

  • Έχει σχέση βρε πονηρό ύλη..το ότι κάθεσαι ασχολείσαι με τρίχες… Ασχολείσαι με έναν κουβά νερό… Συμφωνώ με το θέμα υγιεινής… Να ταιζοντε όμως με σωστό τρόπο… Εσύ μιλάς γενικά για τα αδέσποτα.. Είσαι μμμπολιτισμενος

    • Άκου φίλε. Ο κάθε άνθρωπος ζει μέσα στην κοινωνία και δεν θα πρέπει να λειτουργεί φορτώνοντας τους υπόλοιπους με προβλήματα υγιεινής, βρωμιάς, ασφάλειας, ασθενειών και υποβάθμισης συγκεκριμένων περιοχών επειδή έχει κάποια ψυχολογικά θέματα και αναπτύσσει αντικοινωνικές συμπεριφορές. Αυτά τα ζητήματα συμπεριφορών όλες οι ανεπτυγμένες χώρες τα έχουν εξαφανίσει εφαρμόζοντας απλά την νομοθεσία και επιβάλλοντας τσουχτερά πρόστιμα σε κάθε λογής σκυλοβοσκό. Εμείς εδώ σας αφήσαμε να συμπεριφέρεστε όπως θέλετε γιατί απλά κανείς δεν εφαρμόζει την νομοθεσία (δήμος, αστυνομία, κτηνιατρική υπηρεσία κτλ). Τι λες? Εάν σας επιβάλουν αυτά που ορίζονται από την κείμενη νομοθεσία θα διορθώσετε την συμπεριφορά σας ή θα το ξανακάνετε? Τζάμπα μάγκες!!

      • Μια χαρά του τα είπατε. Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστεί η νομοθεσία και να συμμορφωθούν αυτοί που έχουν αντικοινωνικές συμπεριφορές. Δεν πάει άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.