kozan.gr: 73.990,58 ευρώ, “χαμένα” – Απορρίφθηκε, από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή, η πρόταση του Δήμου Βοΐου για το «Σχέδιο Ασφάλειας Νερού Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου»

16 Ιουνίου 2020
12:48

Την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης«Σχέδιο Ασφάλειας Νερού Δ.Ε.Υ.Α. Βοΐου»  συνολικής δημόσιας δαπάνης 73.990,58 ευρώ, η οποία υποβλήθηκε στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Δράσεις βελτίωσης διαχείρισης των υδατικών πόρων σύμφωνα με το σχέδιο διαχείρισης λεκανών απορροήςτης Περιφέρειας/ Δράσεις προστασίας των υδάτων που προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση Σχέδια Ασφάλειας Νερού», αποφάσισε η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή: Η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά στο στάδιο Α’,  για τους παρακάτω λόγους

11 σχόλια

  • Ανίκανοι να κατεβάσουν μια πρόταση της προκοπής. Δήμαρχος που είναι μόνο για φωτογραφίες κ φανφάρες…

    • Κώστα μου τελικά φάνηκε από τους υποψηφίους δημάρχους ποιος έχει το ακαταλόγιστο, ποιος κατέβηκε μόνο για την καρέκλα και δεν ασχολήθηκε ούτε λεπτό για τον δήμο μετά τις εκλογές και ποιος ήταν πιο ικανός να κάνει και πέντε πράγματα για τον δήμο. Όσο κι αν προσπαθείτε να περάσετε το αντίθετο ο Ζευκλής ήταν μακράν η καλύτερη επιλογή.

      • Το ότι κ οι άλλοι ήταν ακόμη χειρότεροι δεν είναι δικαιολογία. Ψηφοφόρος του Ζευκλή είμαι αλλά η ανυπαρξία του μέχρι στιγμής είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με το ύφος που πουλάει.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ
    ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ
    ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΤΚΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ

    ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠ Ο

  • H ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΠΡΙΝ ΣΠΕΥΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ;;;;

  • Νέοι νέες με πτυχία και μεταπτυχιακά.
    Ξυπνήστε μας δουλεύουν.
    Πολιτευθείτε και συμμετέχετε σε εθνικές συνενώσεις Ελλήνων, γιατί μας καταστρέφουν μέρα με τη μέρα οι πουλημένοι στο χρήμα ανθελληνες.
    Διαλέξτε μεριά και στάση ζωης,
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ.

  • Συγχαρητήρια kozan που το δημοσιευσες..σε αντιθεση με site της Σιατιστας που για οτι ειναι αρνητικο για την δημοτικη αρχή κανει την παπια και δεν λέει τιποτα

  • Συγχαρητήρια kozan.gr που το δημοσιευσες.
    Σε αντιθεση με site της Σιατιστας που κανει την παπια και δεν το αναφερει μην τυχον θίξει την δημοτικη αρχη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.