Δεν θα εορτάσει και δεν θα δεχθεί επισκέψεις ο Κοζάνης Παύλος

16 Ιουνίου 2020
14:17

Από την Ιερά Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης γίνεται γνωστό πως, λόγω της δοκιμασίας που η χώρα και όλοι μας βιώνουμε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήρια του, ούτε θα δεχθεί επισκέψεις.

Οι ακολουθίες προς τιμήν των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου θα τελεσθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Κυριακή 28η Ιουνίου 2020

7.00 – 8.30 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.Παύλου.

Δευτέρα 29η Ιουνίου 2020

7.00 – 10.00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος μόνου του Σεβασμιωτάτου κ. Παύλου με αντιπροσωπεία ιερέων της Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και μόνο κατά την διανομή του αντιδώρου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές όσων πιστών παρευρίσκονται και το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος δεν θα δεχθεί , ως κατ’ έτος, ευχετήριες επισκέψεις στο Επισκοπείο.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.