kozan.gr: Αυτή είναι η τελική λίστα με τους 15 υποψηφίους, για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, που περνάν στη φάση της συνέντευξης

16 Ιουνίου 2020
22:09

Αυτή είναι η τελική λίστα με τους 15 υποψηφίους, για τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, που περνάν στη φάση της συνέντευξης. Υπήρξε κι ένα ακόμη πρόσωπο που κατέθεσε αίτηση, όμως απορρίφθηκε, καθώς ο φάκελος του ήταν ελλιπής. Έτσι οι υποψήφιοι/ες είναι:

  1. Τακης Βαμβακίδης (Ηθοποιός)
  2. Ορέστης Τάτσης (Σκηνοθέτης)
  3. Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Σκηνοθέτης)
  4. Γωγώ (Γεωργία) Ατζολετάκη (Σκηνοθέτης, Ηθοποιός)
  5. Γιώτης Βασιλειάδης (Σκηνοθέτης)
  6. Τσιμά Μαρία (Ηθοποιός)
  7. Σταύρος Παρχαρίδης (Σκηνοθέτης)
  8. Πάρης Μαντόπουλος (Ηθοποιός, Χορογράφος, Σκηνοθέτης)
  9. Βασίλης Μυριανθόπουλος (Χορογράφος, Σκηνοθέτης)
  10. Θανάσης Ζέρβας (Ηθοποιός)
  11.  Χριστίνα Γύφτακη (Ηθοποιός, σκηνοθέτης)
  12.  Χρήστος Σουγάρης (Σκηνοθέτης)
  13. Κυριακή Στρατάκη (Ηθοποιός)
  14. Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη (Θεατρολόγος)
  15.  Στέλιος Αμανατίδης (Σκηνοθέτης, ηθοποιός)

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr η διαδικασία της συνέντευξης θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ σε ό,τι αφορά την ψηφοφορία, που θα είναι μυστική, θα υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο.   Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έχουν θεσπιστεί, πέντε επιμέρους κριτήρια, με διαφορετική ποσόστωση το καθένα, σε ό,τι αφορά την τελική βαθμολογία του κάθε υποψηφίου/ας, ώστε να διασφαλίζεται το αντικειμενικό (κριτήριο) και υποκειμενικό (κριτήριο) της κάθε επιλογής κατά 50% στην κάθε περίπτωση.

Τα πέντε κριτήρια αυτά είναι:

Aντικειμενικά κριτήρια (ποσοστό 50%)

1) Οι τίτλοι σπουδών – ειδικά προσόντα με ποσοστό 10% (βαθμολογία από 1 έως 5)

2) Το καλλιτεχνικό έργο με ποσοστό 20% (βαθμολογία από 1 έως 5)

3) Διοικητικός και οργανωτικές ικανότητες με ποσοστό 20% (βαθμολογία από 1 έως 5)

Υποκειμενικά κριτήρια (ποσοστό 50%)

4) Καλλιτεχνικός προγραμματισμός με ποσοστό 20% (βαθμολογία από 1 έως 5)

5) Συνέντευξη με ποσοστό 30% (βαθμολογία από 1 έως 5)

kozan.gr

 

13 σχόλια

    • Ψηφίζω τον κ. Βαμβακίδη(νο1) σε συνδυασμό με τον κ. Αμανατίδη(νο 15).
      Ο πρώτος αναμφισβήτητα από τους λίγους εναπομείναντες, ταλαντούχους ηθοποιούς με εμπειρία και ήθος που σέβονται σίγουρα όλοι όσοι κάναν αίτηση(αν μπείτε στον κόπο να τους ρωτήσετε).
      Αν συνδυαστεί με τη φρέσκια ματιά και όρεξη για δουλειά του συντοπίτη κ. Αμανατίδη, περιμένω πολλά από μια τέτοια συνεργασία.
      Πιστεύω στην ομαδική συνεργατική δουλειά, αρκούν 2-3 άνθρωποι για να απογειώσουν αυτό που έθεσαν ως στόχο.

  • Μας έχετε κουράσει. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας από το ποιός θα έρθει στο ΔΗΠΕΘΕ.

  • Κύριε Κέφαλε καλό θα ήταν να μας γνωστοποιήσετε και τη διαδικασία που ακολουθήθηκε την προηγούμενη φορά στην επιλογή του κυρίου Γιοβανιδη. Επίσης αν είναι εύκολο να μας γνωρίσετε το σύνολο των χρημάτων που έλαβε ως σκηνοθέτις και ως καλλιτεχνικός διευθυντής.

    • Ο Γιοβανιδης ήταν ο καλύτερος Καλλιτεχνικός Διευθυντής που πέρασε ποτέ από το ΔΗΠΕΘΕ. Αλλά σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Να πάρουμε όλους τους καλλιτεχνικούς διευθυντές και να δούμε τι έχει πάρει ο καθενας. Όλους ομως

  • Φτάνει ποια με τους ξενόφερτους!!!!!
    Μας κούρασαν τόσα χρόνια, η μόνη έγνοια τους είναι ο εμπλουτισμός του βιογραφικού τους

  • Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΟΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ

    • Έχεις δει το δικό του βιογραφικό? Το όραμά του για το ΔΗΠΕΘΕ της πόλης ΤΟΥ? Ξενομανία και μεγαλόπιασμα ακόμα και σε μια τέτοια θέση? Ποιος ξέρει καλύτερα το κοινό της Κοζάνης? Ποιος ζει ανάμεσά μας, ανασαίνει τις ανάγκες μας? Η επιλογή για την κάλυψη της θέσης του καλλιτεχνικού διευθυντή έχει αναχθεί σε μεγάλο ζήτημα, ενώ η λύση είναι ξεκάθαρη. Βασιλειάδης δαγκωτό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.