kozan.gr: Μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης συγκέντρωσαν χρήματα και δημιούργησαν βιβλιοθήκη για το σχολείο τους – Επίσης διέθεσαν κουπόνια για Σουπερ-μαρκετ για οικογένειες παιδιών του σχολείου που έχουν ανάγκη (Βίντεο)

17 Ιουνίου 2020
12:15

 

Σε μια πολύ αξιέπαινη κίνηση προχώρησαν οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Κοζάνης, καθώς, αφού συγκέντρωσαν χρήματα από χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, αλλά και χορηγίες επιχειρηματιών, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια βιβλιοθήκη για τις ανάγκες του σχολείου τους. Επίσης διέθεσαν κουπόνια για Σουπερ-μαρκετ σε οικογένειες παιδιών του σχολείου που έχουν ανάγκη, ενώ ένα χρηματικό ποσό διατέθηκε για το εξοπλισμό του γυμναστηρίου του σχολείου. Δείτε τι είπαν ο πρόεδρος του 15μελους Νίκος Σκόρδας και η διευθύντρια του σχολείου, κ. Ελένη Γερούση.

Θ. Τέγος

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.