Δήλωση υποψηφιότητας του Νέστορα Μητσιάκου για τις εκλογές τις Ε.Π.Σ. Κοζάνης

17 Ιουνίου 2020
12:13

 

Γεννήθηκα στην Αιανή Κοζάνης το 1970. Από τα παιδικά μου χρόνια με κέρδισε το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα η θέση του τερματοφύλακα.

Αγωνίστηκα στον Αλιάκμονα Αιανής για 15 χρόνια. Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο με έκαναν να αρνούμαι πεισματικά ν α το εγκαταλείψω.

Διετέλεσα πρόεδρος της αγαπημένης μου ομάδας από το 1999 έως το 2010, έχοντας ως κύριο μέλημα την ώθηση των νέων στο ποδόσφαιρο . Σε ένα ποδόσφαιρο όμως θα κυριαρχεί το ευ αγωνίζεσθε και η ευγενής άμιλλα και η ανάδειξη αθλητών και παραγόντων που αγαπούν κυριολεκτικά και ανιδιοτελώς το άθλημα. Σε ένα ποδόσφαιρο που θα έχει και κοινωνικές προεκτάσεις με δράσεις όχι μόνο αθλητικές.

Πριν λίγα χρόνια ηγήθηκα μιας ομάδας από παλιούς και νεότερους συναθλητές και δημιουργήσαμε την ομάδα παλαιμάχων Αιανής συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Δυτικής Μακεδονίας. Αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι διψάσαμε πολλούς αγώνες για φιλανθρωπικούς και κοινωνικούς σκοπούς, με ομάδες δόξες όπως ο ΠΑΟΚ, η ΞΑΝΘΗ, η ΒΕΡΟΙΑ και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Το μικρόβιο του ποδοσφαίρου είναι βαθιά φωλιασμένο μέσα μου. Πάντα στόχευα και θα στοχεύω σε ένα καλύτερο και πιο καθαρό ποδόσφαιρο για να μπορεί ο κόσμος να απολαμβάνει το θέαμα από τις μικρότερες κατηγορίες έως και τις επαγγελματικές. Με συνεννόηση, μακριά από ίντριγκες και δολοπλοκίες . Έτσι όπως αξίζει στο βασιλιά των σπορ.

Στις εκλογές τις Ε.Π.Σ. Κοζάνης κατεβαίνω με τον συνδυασμό < ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ > με επικεφαλής τον Σάββα Σαλτσίδη και μια ομάδα ρομαντικών και τεχνοκρατών, έχοντας έναν και μόνο στόχο το καθαρό ποδόσφαιρο μέσα από διαφανείς διαδικασίες.

Όλα αυτά τα χρόνια το ποδόσφαιρο μου προσέφερε εμπειρίες και φίλους ζωής και αυτό επιθυμώ για τη συνέχεια.

Με εκτίμηση

ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

2 σχόλια

  • ΜΠΡΑΒΟ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.