kozan.gr: Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κοζάνης ο Νικόλαος Παλάσκας

17 Ιουνίου 2020
14:38

Άμισθος Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Κοζάνης ορίστηκε ο Νικόλαος Παλάσκας. Τα καθήκοντά του θα αφορούν την οργάνωση και υλοποίηση επαφών, συζητήσεων, συναντήσεων με φορείς της περιοχής σε θέματα ειδικού ενδιαφέροντος που απαιτούν διαβούλευση με την τοπική κοινωνία (Δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση, αναπτυξιακός προγραμματισμός κ.α.). Θα παρέχει συμβουλές και γνώμες προς τον Δήμαρχο και θα συνεργάζεται με τους ανωτέρω φορείς. Ο άνω άμισθος σύμβουλος υπάγεται ειδικά και αποκλειστικά στην υπηρεσιακή δικαιοδοσία του Δημάρχου Κοζάνης, από τον οποίο θα δέχεται εντολές και στον οποίο είναι υποχρεωμένος να λογοδοτεί σε κάθε περίπτωση. Η παρούσα Απόφαση δε συνιστά πρόσληψη ή διορισμό,δε γεννά υπηρεσιακή, υπαλληλική ή άλλου είδους εργασιακή σχέση του οριζόμενου συμβούλου με το Δήμο και ισχύει ως τη λήξη της θητείας του Δημάρχου, πλην της τροποποίησης ή ανάκλησή της.

26 σχόλια

  • Συγχαρητήρια! Εξαιρετική επιλογή. Ένας άνθρωπος που μπορεί να βοηθήσει πολύ στη μετάβαση της περιοχής σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο και να εκπροσωπήσει το δήμο επάξια, όπου απαιτηθεί

  • Εντάξει τώρα …Ο Νίκος είναι καλό και έξυπνο άτομο αλλά πλέον είναι η έπρεπε να είναι προ πολλού συνταξιούχος , και βέβαια υπάρχουν πολλά νέα άτομα εξειδικευμένα σε ευρωπαϊκά και αλλά προγράμματα με μεγάλη εμπειρία που μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα ..! Τι νόημα έχει πλέον η αξιοποίηση ατόμων από ένα πολύ στενό πλέον κομματικό φορέα ..!

  • Συγχαρητήρια. Εύστοχη επιλογή.
    Ένας άνθρωπος με προοδευτικές αντιλήψεις, μετριοπαθης και έξυπνος. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει

  • δεητζής είναι;
    Και γιατί επιλέχθηκε θα πρέπει να ξέρουμε, το ότι είναι άμισθος δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής

  • Το άμισθος σημαίνει οτι θα πληρώνεται από την υπηρεσία του για να δουλεύει στο Δήμο. Απόλυτα λογικό γιατί δεν μπορεί να παίρνεις δυο μισθούς και ΔΕΗ και Δήμο και επιπλέον ο μισθός της ΔΕΗ είναι μεγαλύτερος από αυτο του ειδικόύ συνεργάτη του Δήμου

  • Δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Αλλά ο στρατός του δήμου για τα σχόλια υπέρ, πρέπει να πάρει επίδομα αυτό το μήνα γιατί όλο υπερωρίες κάνει. Οπότε απευθύνομαι στον κύριο που τα συντονίζει, να μεριμνήσει. Όσο για τον Νίκο Παλάσκα είμαι σίγουρος πως μαζί με την Έλενα και την Έφη θα κάνουν καταπληκτική ομάδα για την ομαλή μετάβαση του δήμου. Εύχομαι χωρίς καμία δόση ειρωνίας να κάνουν τις πράξεις τους, έργο, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε γρήγορα από αυτή τη τραγωδία που μας έμπλεξε η νέα Δημοκρατία.

  • Μεγάλη επιτυχία,φαντάζομαι θα δημοσιευτεί το βιογραφικό του,διότι αμισθί- ξεαμισθι,ένας ειδικός σύμβουλος κάτι πρέπει να κατέχει.

  • ΓΙΑΤΙ ΘΑ γινει μεταβαση;και που θα παμε;σε αλλη περιοχη;Συντροφε Νικολαε,εχεις υποχρεωση στους δημοτες να ανακοινωσεις το βιογραφικο σου.

  • Ειδικός σύμβουλος είναι… όποιον θέλει επιλέγει ο δήμαρχος… τον πιο έμπιστο… και ο Νίκος το έχει αποδείξει…

  • Εντάξει τώρα μην τρελαθουμε με εσάς από πάνω στα σχόλια. Δεν το περιμένατε; Μπήκε επάξια. Ηταν διευθυντής του γραφείου Μαλουτα στις εκλογές, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζετε τέτοια χολή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.