kozan.gr: Δυο ακόμη ποδηλατάκια (ένα για αγοράκι κι ένα για κοριτσάκι) εστάλησαν από συμπατριώτη μας (που ζει στη Θεσσαλονίκη), στη ξενοδοχειακή δομή στην Αιανή, όπου φιλοξενούνται οικογένειες μεταναστών – Αναμένεται να παραληφθούν τις επόμενες μέρες

17 Ιουνίου 2020
21:04

 

Δυο ακόμη ποδηλατάκια (ένα για αγοράκι κι ένα για κοριτσάκι) εστάλησαν από συμπατριώτη μας που ζει στη Θεσσαλονίκη, στη ξενοδοχειακή δομή στην Αιανή, όπου φιλοξενούνται οικογένειες μεταναστών. Ο συμπατριώτης μας, που είδε τη σχετική ανάρτηση στο kozan.gr κι ευαισθητοποιήθηκε, επικοινώνησε μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι παρότι η μικρή 3χρονη Μαπσού απέκτησε το δικό της ποδήλατο (που της χάρισε η 10χρονη Ανθη), εκείνος, προχώρησε σήμερα, σε παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε άλλα δύο ποδηλατάκια να φτάσουν, μέσα στις επόμενες μέρες, στη Δομή στην Αιανή με σκοπό να τα αποκτήσουν και να τα χαρούν άλλα δύο παιδάκια.

21 σχόλια

  • Η τοπική Εκκλησία εκεί στην Αιανή γιατί δεν χαρίζει κάτι; Ή γιατί δεν λέει κάτι, θετικό ή αρνητικό;

      • Α,ΕΝΤΑΞΕΙ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ. ΡΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ,ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ!

    • Της είπε ( τηε εκκλησίας) κάποιος πολιτικός ότι θα τους βολέψει όλους τους οικονομικούς μετανάστες σε ένα από τα 38 σπίτια του κ δεν προλαβαίνει η εκκλησία να βοηθήσει…

  • Καλώς το χαρίσατε στο μικρό προσφυγόπουλο. Ωστόσο δεν σας είδα να χαρίζετε κανένα ποδηλατάκι σε κανένα από τα πολλά Ελληνόπουλα που βιώνουν την απόλυτη πείνα και εξαθλίωση εδώ και μία δεκαετία και μετά να το διαφημίσετε μήπως ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα σας. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις.

  • Τα παιδια μου μεγάλωσαν χωρίς ποδήλατα και παιχνίδια. Δεν ζηλεύω τη μοίρα αυτών των ανθρώπων, ίσως έχουν και αυτοί την δυστυχία τους. Με ενοχλεί όμως η δήθεν μεγαλοψυχία όλων αυτών που δεν ρώτησαν ποτέ, τι κάνεις, έχεις να πληρώσεις το νοίκι, είσαι καλά; Και μην ακούσω εξυπνάδες για ρατσισμό και διάφορα.

  • Εντάξει τον έβγαλες ξεκάθαρα το ρατσισμό σου και δεν έχεις ανάγκη για νοίκι αφού ξέρεις ότι αν το δηλώσεις παίξεις σχετικό βοήθημα και άσε τις εξυπνάδες ..!

    • Την σημερινή εποχή χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους πιασιάρικες έννοιες π.χ ρατσισμός, ανοιχτά σύνορα, κλιματική αλλαγή, ισότητα φύλλων κτλ, οι περισσότεροι εγκέφαλοι έχουν καεί από την υπερβολική χρήση και έκθεση στα κινητά και στα social γεγονός που επιδεινώνει την δεδομένη αγραμματοσύνη και ημιμάθεια που υπήρχε, με αποτέλεσμα να εκφέρουν γνώμες όπως η δική σου. Τις περισσότερες φορές οι γνώμες σαν την δική σου είναι εφήμερες μιας και σας γνήσιοι νεοελληναράδες μόλις το πρόβλημα φτάσει σε εμάς αλλάζουμε απευθείας άποψη και ηθικές αξίες καθώς μας ενδιαφέρει πρωτίστως η πάρτη μας.Οπότε νεαρέ ή νεαρή έχεις να μάθεις πολλά ακόμη για τον εαυτό σου. Καληνύχτα και αύριο να σηκωθείς νωρίς για να διαβάσεις.

  • Εχθές παιδιά του 8ου γυμνασίου με δικά τους λεφτά έκαναν δωρεά σε απορες οικογένειες συμμαθητων τους. Δεν βρέθηκαν πάνω από 2 άτομα να συγχαρουν τα παιδιά. Με δύο ποδήλατα ασχολείστε δεκάδες, τα συμπεράσματα δικά σας. Αβέβαιο το μέλλον της χώρας μας με τέτοιες ιδέες.

  • ακριβως, οταν προκειται για αλλοδαπο επωφελουμενο τοτε ειναι σημαντικοτερη η προσφορα.κοιταξτε τους γυρω σας και προσφερετε χωρις να γνωριζει η αριστερα τι ποιει η δεξια. υπάρχουν αποροι ελληνες και μην αρχισετε τα περι ρατσισμου γιατι και το να κριτικαρεις αυτον που υποστηριζει την εθνικοτητα του κι αυτο ρατσισμος ειναι.

  • Εκκατομύρια ‘Ελληνες έχουν πάει μετανάστες,νόμιμα και με τα ταξιδιώτικά τους εγγραφα κι όχι παρανόμως εισελθόντες και ψευδόμενοι.Δεν θυμάμαι να τους πληρώνουν ξενοδοχείο και να τους δίνουν επιδόματα απ το πουθενά ούτε να τους χαρίζουν ποδήλατα μέσα σε κρεσέντο φτηνού συναισθηματισμού και προπαγάνδας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.