Καλλιόπη Βέττα: Το Μαμάτσειο πρέπει να ενισχυθεί άμεσα και αποτελεσματικά

18 Ιουνίου 2020
11:33

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα κατέθεσε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας για την ενίσχυση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου με ιατροτεχνικό εξοπλισμό.

Η ερώτηση βασίζεται στην επιστολή του Δημάρχου Κοζάνης προς τα αρμόδια Υπουργεία, η οποία περιγράφει τις ελλείψεις του Νοσοκομείου και ιεραρχεί τις βασικότερες ανάγκες σε εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα, η προμήθεια στεφανιογράφου γεγονός που ωθεί τους κατοίκους της περιοχής σε νοσοκομεία άλλων περιφερειών.

Η κ. Βέττα δήλωσε: «Η πρόσφατη πανδημία απέδειξε ότι η ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα για κάθε κυβέρνηση. Δυστυχώς, παρατηρούμε μια πρόσκαιρη, επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος χωρίς μόνιμη στήριξη των εργαζομένων και των υποδομών.

Στην περιοχή μας, το Μαμάτσειο Νοσοκομείο, χρειάζεται να ενισχυθεί με συγκεκριμένα μηχανήματα, ώστε να αναβαθμιστεί και να παρέχει πλήρεις υπηρεσίες στους κατοίκους της ΠΕ Κοζάνης.

Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες δομές υγείας, όπως το Μποδοσάκειο και τις πρωτοβάθμιες μονάδες, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν σταματήσει οι διαδικασίες στελέχωσης και αναβάθμισης τους που είχαν δρομολογηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει με έργα την στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Δεν έχει άλλη επιλογή, η κοινωνία δεν θα επιτρέψει την υποβάθμιση του ΕΣΥ».

6 σχόλια

  • Αχ ρε βετα μη ακολουθεις τις θέσεις του αρχηγού σου αν θέλεις τύχη στην πολιτική πριν μήνες λογικά ήταν χωρίς τις ενισχύσεις λόγω κορωναιου τότε είπες κάτι;;;;;;

  • Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου ο συριζα σας ενοχλει η νδ ειναι ενα χρονο κυβερνηση και δεν εχουν κανει το παραμικρο για την ανεργια δουλειες την πεινα του κοσμου τους ξεπλενεται κρινοντας την βεττα για να τους ξαναψηφισετε στις επομενες εκλογες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.