Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, κεκλεισμένων των θυρών, την Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 19:00

18 Ιουνίου 2020
14:26

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και (το Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019 και την με αριθμ. πρωτ. 20930/31-03-2020 εγκύκλιο αρ. 40 του Υπ.ΕΣ. με ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), την Εγκ. 163/33282/29-05-2020 σύμφωνα με την οποία επισημαίνονται ότι για τη δια ζώσης σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου εφαρμογή έχουν οι εκδοθείσες υγειονομικές διατάξεις και ειδικότερα το άρθρο 12 της Κ.Υ.Α. αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.30612/16-05-2020 (Β’ 1869) και της παρ. 3 του άρθρου 14 της Κ.Υ.Α. αριθμ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 32009/23-05-2020 (Β’ 1704), σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020 και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
Ο Δήμος Κοζάνης στην μετά λιγνίτη εποχή: Προβληματισμοί για την επόμενη μέρα
Καλεσμένοι: α) Νέα Δημοκρατία, β) ΣΥΡΙΖΑ, γ) ΚΙΝΑΛ, δ) ΚΚΕ, ε) Ελληνική Λύση, στ) ΜεΡΑ 25

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1.
Παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου «ΚΟΖΑΝΗ – ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ»
Εισηγητής: κ. Νικόλαος Πλόσκας, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
2.
Παραχώρηση η μη χρήσης μισθίου δημοτικού καταστήματος που βρίσκεται επί της Πλ. 28ης Οκτωβρίου & Ι.Τράντα στην Κοζάνη στην εταιρία DMN SPORT I.K.E.
Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
3.
Απόφαση για άσκηση έφεσης κατά της με αριθμ. 151/2020 απόφασης του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης και ορισμός Δικηγόρου.
Εισηγητής: κ. Μάρκος Φλώρος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
4.
Εξέταση αιτήματος σχετικά με την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Κάτω Κώμης στο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Α.Ο.Τ.Κ.) “ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ”».
Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
5.
Ορισμός του Δήμου Κοζάνης ως διαχειριστή του Νηπιαγωγείου Πετρανών
Εισηγητής: κ. Κων/νος Κυριακίδης, Αντιδήμαρχος Κοζάνης
6.
Παραχώρηση Σχολικών Χώρων Α/θμιας Εκπαίδευσης.
Εισηγητής: κ. Αθανάσιος Δερμιτζάκης, Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.
7.
Παραχώρηση Σχολικών Χώρων Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Εισηγητής: κ. Γεώργιος Ευκολίδης, Πρόεδρος Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κοζάνης.
8.
Χορήγηση οικονομικών ενισχύσεων σε άπορους δημότες.
Εισηγητής: κ. Γρηγόρης Τζουμερκιώτης, εντεταλμένος σύμβουλος.
9.
Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου – εξόδου στον Ξυνάδα Δημήτριο
Εισηγητής: κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, Αντιδήμαρχος Κοζάνης.
10.
Αιτήσεις – έγγραφα – Ανακοινώσεις
Στην δια ζώσης Συνεδρίαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, μπορούν να παραβρεθούν οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων α) Κάτω Κώμης, β) Πετρανών, για θέματα που αφορούν τις Κοινότητές τους.

Η Συνεδρίαση μεταδίδεται διαδικτυακά.

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΟΥΛΑ)

3 σχόλια

  • ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!! ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΦΤΑΧΡΟΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝ/ΡΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ” ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝ” ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ”ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ” ΤΩΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΙΡΕΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ. ΓΙΑΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. “ΑΝΔΡΑ ΑΡΧΗ ΔΕΙΚΝΗΣΕΙ”.

    • Προς ενημέρωση σας αφού σας ενδιαφέρει τόσο είναι η 2η μετα το πέρας της πανδημίας.
      Καλό να ενημερώνεστε αρχικά και 2ον καλό να ξαναενημερώνεστε για το τι επιτρέπετε και τι όχι και υπάρχει και το internet για να παρακολουθήσετε.

      • Τι έγινε; Μας άρεσε το όνομα; Ακόμα και στα ανώνυμα σχόλια, αντιγράφεις; Τέλος πάντων. Συμφωνώ με τον κύριο από πάνω που γράφει με κεφαλαία. Δεν μπορείτε εσείς του δήμου οι άριστοι με τους πτυχιούχους συμβούλους πάνω στη διοίκηση (αλήθεια έχει τουλάχιστον ένας πτυχίο σχετικό με την διοίκηση);να μην δίνετε ένα link (σύνδεσμος) που να μπορούμε να βλέπουμε live (ζωντανά) τη μετάδοση του συμβουλίου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.