Ο δημοτικός σύμβουλος Βοϊου, Σάββας Ταγκαλίδης, για τη διαγραφή του από την παράταξη «Ενεργοί Πολίτες” του Δημήτρη Κοσμίδη: “Η πολιτική μου διαφωνία έχει και είχε να κάνει με την στείρα αντιπολιτευτική πολιτική”

19 Ιουνίου 2020
14:28

 

Σχετικά με Την διαγραφή μου από την Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Πολίτες” αποφάσισα προκειμένου να ενημερωθούν οι Πολίτες του Δήμου μας να δημοσιοποιήσω σήμερα την παρούσα επιστολή μου. Οι δημοτικές παρατάξεις είναι πολιτικές οργανώσεις των πολιτών, που λειτουργούν στο δημοτικά συμβούλια, εκπροσωπούν τους πολίτες που συμφωνούν με τις προγραμματικές τους αρχές και συμμετέχουν στη διαμόρφωση της δημοτικής πολιτικής.

Σύμφωνα με την απόφαση της Δημοτικής Παράταξης «Ενεργοί Πολίτες” η αιτιολογία της διανραφής μου, είναι , «η προσβλητική και αντισυναδελφική συμπεριφορά μου προς τα μέλη της Δημοτικής παράταξης γεγονός που δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της εκθέτοντας και παρακωλύοντας το έργο της βλάπτοντας τη συνοχή της και πλήττοντας το κύρος τον επικεφαλής αμφισβητώντας το ρόλο και τις κατευθύνσεις του”.

Όπως ανέφερα και στην τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, η πολιτική μου διαφωνία έχει και είχε να κάνει με την στείρα αντιπολιτευτική πολιτική, που επιβλήθηκε στην Δημοτική Παράταξη «Ενεργοί Πολίτες”, από τον επικεφαλής της όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Συμμετείχα στις εκλογές με μόνο σκοπό να βοηθήσω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, την περιοχή μας και τους ανθρώπους της να κάνουν ένα βήμα μπροστά, σε πολύ δύσκολες εποχές για όλους μας. Στήριξα και θα συνεχίζω να στηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Αρνούμαι να συμμετέχω σε οποιαδήποτε σχέδια, που έχουν σαν σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και βρίσκονται μακριά από τις πραγματικές ανάγκες και τα προβλήματα του Δήμου. Αυτά προσπάθησα να επικοινωνήσω στον συνδυασμό «Ενεργοί πολίτες”, για τον οποίο με ήθος αγωνίστηκα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.

Παραμένω μάχιμος και εύχομαι η Δημοτική Παράταξη, για την οποία αγωνίστηκα, να βρει ξανά το δρόμο της προς όφελος της κοινωνίας του Βοΐου. Το Βόιο χρειάζεται επιτακτικά ένα δημιουργικό σχέδιο, που θα δίνει λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματά του και το οποίο θα είναι μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και τακτικισμούς.

Σάββας Ταγκαλίδης

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.