H Πανδώρα, το ΔΩΚ κι ο Δήμος Κοζάνης γιόρτασαν την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2020
11:08
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κοζάνης με αφορμή την 21η Ιουνίου, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, παρουσιάζει διαδικτυακά τις δράσεις που διοργάνωσαν για την ημέρα η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα» και το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.


Φιλαρμονική Δήμου ΚοζάνηςΠανδώρα” :Liberty Bell John Philip Sousa

Συμμετείχαν οι μουσικοί:

Ενορχήστρωση- Διεύθυνση: Χρυσοχόου Νίκος

Πίκολο: Χατζημπούγια Κατερίνα, Φλάουτο: Γκουζγκουνη Ειρήνη, Κλαρινέτο: Λαδόπουλος Δημήτρης, Φασνακης Μάρκος, Βαχτσεβάνου Μερόπη, Ζυμάρας Βασίλης, Σιουκρής Δημήτρης, Γκουζγκούνης Πηλέας, Σακαρίδης Κωνσταντίνος, Σαξόφωνα: Δαρδούμπα Αλεξάνδρα, Μαργαρίτης Κυριάκος, Αλτικόρνο: Ανδρεόπουλος Κωνσταντίνος, Τρομπέτα: Καρατζέτζος Μανώλης, Χρόνης Αθανάσιος, Καραγκούνης Αργύρης, Φασνακης Χρήστος, Τρομπόνι: Ζγουρος Αλέξανδρος, κόρνο: Γκουζγκουνη Μαρια, Ευφώνιο: Φασνακης Κωστας, Κρουστά: Παλλας Αντωνης, Φωτιαδης Χρήστος

 

 

 


Τάξη Βιολιού Λουντμίλα Αχιμπάλοβα
Επιμέλεια-Προσφώνηση Αναστασία Τοπάλη

Η πεντάμορφη και το τέρας: Ελίνα Μπούρτζου-Στέφανος Γκλιάνας Colours of the wind: Χρύσα Ρουσοπούλου, Rock around the clock: Δημήτρης Τάτσινας, Forrest Gump: Διαμαντής Ιωαννίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.