Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η Κατερίνα Δαδαμόγια στο τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα EIT Food Government Excecutive Academy

21 Ιουνίου 2020
19:09

 

Την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας εκπροσώπησε η Κατερίνα Δαδαμόγια στο τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα EIT Food Government Excecutive Academy που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα EIT Food Government Excecutive Academy που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας eit Food (https://www.eitfood.eu/) , μέσω εκπροσώπησης απο την εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλο Δαδαμόγια Κατερίνα. Στόχος του προγράμματος είναι να προάγει τη διάχυση γνώσεων σχετικά με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο των τροφίμων και να αναπτύξει δεξιότητες που απαιτούνται για επιτυχή διαπεριφερειακή συνεργασία στον τομέα της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης (RIS3).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 33 επιλεγμένοι εκπρόσωποι απο 13 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι προέρχονται απο δημόσιους φορείς χάραξης στρατηγικής αλλά και έρευνας γύρω απο τον κλάδο των τροφίμων. Η εκπαίδευση περιελάμβανε εισηγήσεις απο εκπροσώπους κορυφαίων εταιρειών του κλάδου (DANONE, PepsiCO, Venturis HoReCa, Bioazul κ.α.) και αρκετές ώρες ομαδικής εργασίας με σκοπό την αποτύπωση καινοτόμων ιδεών που μπορούν να αποτελέσουν μελλοντικές προτάσεις συνεργασίας και δικτύωσης μεταξύ των συμμετεχόντων φορέων.

Οι εργασίες του προγράμματος θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2020 με παρουσιάσεις ολοκληρωμένων προτάσεων προς το eit Food.

3 σχόλια

  • Που εκπροσώπησε την περιφέρεια;;; Καλά θα ήταν να μας λέγατε και σε ποιο μέρος έγινε η εκπαίδευση…. Στην Κοζάνη;;; Στην Αθήνα;;;; Στη Θεσσαλονίκη;;;; Κάπου σε Ευρωπαϊκή πόλη;;; (εκτός αν δεν είχατε και εσείς ενημέρωση από την περιφέρεια)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.