kozan.gr: Μ. Μόσχου: “Η άποψη του συναδέλφου Καρακασιδη όπως αυτή διατυπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης δεν εκφράζει τις θέσεις του Σπαρτακου”

23 Ιουνίου 2020
16:03

Η άποψη του συναδέλφου Καρακασιδη όπως αυτή διατυπώθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης δεν εκφράζει τις θέσεις του Σπαρτακου, που είναι διατυπωμένες μέσα από τα διοικητικά του συμβούλια. Ειδικά αυτή την περίοδο που η κυβέρνηση ισοπεδώνει τη Δυτική Μακεδονία, χρειάζεται ενότητά και κοινό αγώνα, για να αποτρέψουμε το έγκλημα που πάει να γίνει.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τι ανέφερε ο Π. Καρακασιδης, στο θέμα που ανέδειξε το kozan.gr

7 σχόλια

  • Καλοοοοο αδειασμααααα! Μοσχο εσενά και την σπαρτακοπαρεα σου σας εχουν παρει ολοι χαμπαρι.

  • Τον Βατάλη τότε που δεν ήταν εκλεγμένος στον Σπάρτακο και ψήφισε λευκό τον διαγράψατε, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ εκλεγμένο στο Σπάρτακο ο οποίος σύμφωνα με όσα δήλωσε τον εκφράζει κι όλας θα τολμήσετε ή κάνουμε τα ρουσφετάκια με τη ΝΔ οπότε ασε να κάνουμε την Αλίκη στο ναυτικό που έγραψε ο άλλος χθες

  • Λοιπον να πω κατι Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ασχολειστε με εναν αγραματο τυπο Ο ανθρωπος ξεφτιλιζεται απο μονος του Λοιπον νομιζω και αυτοι που το καλουν πρεπει να προσεχουν Λοιπον αυτα τα ολιγα

  • Μόσχο ο Καρακασίδης σας έδωσε στεγνά.
    Αυτά κάνετε εκεί στον Σπάρτακο είστε όμηροι της κυβέρνησης και κοροϊδεύετε τον κόσμο .
    Αυτή η δήλωσή σου είναι πολύ στρόγγυλη φίλε πρόεδρε και σε εκθέτει ανεπανόρθωτα εσένα γιατί ο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑΣ ΣΟΥ(Μάστορας) ΕΊΝΑΙ ποιο Έξυπνος ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΚΑΜΊΑ ΔΉΛΩΣΗ.
    Κρίμα τώρα στα τελειώματα σου να εκτείθεσε έτσι.
    Όχι μόνον εγώ αλλά και πολλοί συνάδελφοι σας αποχαιρετάμε γιατί δεν μπορείτε πλέον να μας εκπροσωπεύεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.