kozan.gr: Γιώργος Αδαμίδης κατά Παντελή Καρακασίδη: “Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ”

23 Ιουνίου 2020
18:08

 

Απύθμενο θράσος από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης όταν ομιλεί και ως μέλος της διοίκησης του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Μπορεί ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ στη μεταλιγνιτική εποχή υιοθετώντας τις θέσεις του κόμματός του να βάλει κοτούλες και να φτιάξει έναν κηπάκο έτσι όπως είπε ο περιφερειάρχης ή ως κάτοικος της Δυτικής Μακεδονίας να βρει κάτι άλλο να κάνει όπως λέει ο Μητσοτάκης

Αυτό όμως που δεν μπορεί να επικαλείται είναι η ιδιότητα του ως μέλος της Διοίκησης του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και να προσεγγίζει το θέμα της απολιγνιτοποίηση με βάση τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Σπάρτακος διαχρονικά έχει ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων του για τα ζητήματα είτε της πώλησης της Μικρής ΔΕΗ, είτε της Αποεπένδυσης, είτε της βίαιης Απολιγνιτοποίησης και Δεσμεύουν όλα τα μέλη της Διοίκησής του.

Οποιαδήποτε άλλη ενέργεια παραβαίνει το καταστατικό αντιβαίνει στο σκοπό και τα συμφέροντα του Συνδικάτου και τα συμφέροντα των Εργαζομένων.

Θυμίζω ότι στο παρελθόν αντίστοιχες ενέργειες επέβαλαν την διαγραφή μέλους από το Συνδικάτο.

Χαιρετίζω την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ συν Μόσχου Ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό γιατί απαιτείται η καταδίκη της συγκεκριμένης ενέργειας από το Δ.Σ του Σπάρτακου.

Υ.Γ. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον άνθρωπο Παντελή Καρακασίδη Θα πρέπει όμως όταν τοποθετείται Δημόσια να επιλέγει με ποιον ρόλο θα τοποθετείται!!!

 

Δείτε το θέμα που ανέδειξε το kozan.gr

12 σχόλια

  • Αδαμιδη εσυ εστειλες επιστολη να διαγραψουν τον βαταλη Γιατι δεν στελνης και τωρα τι περιμενης;Επιτρεπετε τετια ατομα να ειναι στο συνδικατο

  • Δεητζηδες εχετε κουρασει τον κοσμο αφανταστα, μας πρηξατε δεν φτανει που θα τσεπωσετε με την εθελουσια τοσα λεφτα το παιζετε και θιγμενοι!!! Για συνελθετε αρκετα εχετε προκαλεσει τον κοσμο ελεος!!!!!!

      • Αντιθετως χαιρομαι που βρεθηκε ενας πρωθυπουργος να σας ξεβολεψει και να σας κανει και εσας κοινους θνητους!!

      • δεν ειναι ζηλια, ειναι το αδικο που τον πνιγει! Φαγατε οι δεητζηδες με χρυσα κουταλια επι δεκαετιες…

        ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ακομα και η εξοδος σας με χρυσαφι ειναι… τσεπωσατε τα χιλιαρικα που αλλος θελει ποσα χρονια για να τα μαζεψει (ΧΩΡΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ) και κλαιτε ολη μερα παλι!

        Δε δουλευει ολη η Κοζανη στη ΔΕΗ, υπαρχουν και αλλες δουλειες με πραγματικα προβληματα, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ!!!!

    • Γιατί διαβάζεις
      και σχολιαζεις
      για την ΔΕΗ.
      Αφου σε κουράζουν;;;
      Σκάσε λοιπόν
      από την ζήλεια.
      Σκάσε σκάσε
      Ζαρτςςςς.

  • Κρατώ το ΥΓ και σχολιάζω πως με τον άνθρωπο Βατάλη Αρη είχε πρόβλημα ο αγαπητός κύριος πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ.
    Η ανοχή σας σε τέτοιου είδους φαινόμενα τα οποία ανέχεστε και απλά καταδικάζετε είναι το τέλος του Συνδικαλιστικού Κινήματος και επίσης το όποιο πολιτικό μέλλον σας.

  • Και η ΓΕΝΟΠ και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ κανανε συμφωνία κάτω απο το τραπέζι με την κυβέρνηση.Η συμφωνία ελεγε οτι θα υπαρχει εθελουσια με μπόνους,δεν θα γινουν μειώσεις και απολύσεις στους μόνιμους και όσοι δεν χωρέσουν μετα την απολιγνιτοποιηση θα πανε σε ΟΤΑ και δημόσιο.Το μόνο που έχετε να κάνετε ειναι να μην υπαρχουν αντιδράσεις με απεργιες γιατί θα προκαλέσουν αντιδρασεις και απο την τοπική κοινωνία και μετα θα πρέπει να σας απολυσουμε. Και φυσικά Η ΓΕΝΟΠ ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το δέχτηκε γιατι εκπροσωπουν εργαζόμενους και οχι κοινωνίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.