kozan.gr: Νίκος Κουτλιάμπας, πρόεδρος του ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι φυτεύσεις που κάνουμε είναι πολύ εξειδικευμένες. Έχουμε αγοράσει 11 πατέντες ποικιλιών αποκλειστικά για την Ελλάδα” (Βίντεο)

24 Ιουνίου 2020
17:43
Κανένα σχόλιο

 

Αναφερόμενος στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κι ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Νίκος Κουτλιάμπας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West, δήλωσε τα ακόλουθα: “Είναι μουδιασμένη η εσωτερική αγορά. Υπάρχει όμως πολύ καλή ροή προς το εξωτερικό. Είναι πλέον μεγάλο ζήτημα & πρόβλημα που δεν έχουμε άμεση επαφή με τους πελάτες. Οι επαφές γίνονται μέσω τηλεδιασκέψεων αλλά δεν ειναι το ίδιο. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον τουρισμό. Είχαμε ένα ευρύ καλό πελατολόγιο σ’ όλα τα νησιά στην Ελλάδα. Αν δεν έρθουν τουρίστες ειναι δεδομένο ότι θα υπάρχει χαμηλή ζήτηση η οποία μπορεί να καλυφθεί από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Οι περισσότερες πωλήσεις, μέχρι αυτή τη στιγμή, είναι προς την κεντρική & βορειανατολική Ευρώπη”. Ο κ. Κουτλιάμπας αποκάλυψε και τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων του Συνεταιρισμού, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι φυτεύσεις που κάνουμε είναι πολύ εξειδικευμένες. Έχουμε αγοράσει 11 πατέντες ποικιλιών αποκλειστικά για την Ελλάδα”.

Δείτε τη συνέντευξη που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.