Το πρόγραμμα επίσκεψης σε Πτολεμαΐδα και Αμύνταιο του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνου

26 Ιουνίου 2020
10:23
Κανένα σχόλιο

Η Τ.Ε. Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ διοργανώνει, στα πλαίσια της πολιτικής παρέμβασης στις εξελίξεις αυτό το διάστημα, πολιτική δραστηριότητα, την Τρίτη 30/6 και την Τετάρτη 1/7 όπου θα επισκεφτεί την Πτολεμαΐδα και το Αμύνταιο ο Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος, Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, του οποίου το πρόγραμμά έχει ως εξής:

Τρίτη 30/6/20

  • Στις 8 π.μ. θα μιλήσει σε εργαζόμενους στο ορυχείο «Νότιο Πεδίο»

  • Στις 10 π.μ. συνάντηση με το Σωματείο Γουνεργατών Καστοριάς στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης

  • Στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο «Μποδοσάκειο» Πτολεμαΐδας. Στη διάρκεια της επίσκεψής του θα συναντηθεί με τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Σταύρο Παπασωτηρίου στη συνέχεια με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου καθώς επίσης θα μιλήσει και στους εργαζόμενους.

  • Στις 6 μ.μ. θα συναντήσει τον Δήμαρχο Εορδαίας Π. Πλακεντά, στο Δημαρχείο

  • Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία Πτολεμαΐδας

Τετάρτη 1/7

  • Στις 10 π.μ. θα επισκεφθεί την Δημοτική Επιχείρηση “Ξινό Νερό”
  • Στις 12 το μεσημέρι θα συναντήσει τον Δήμαρχο Αμυνταίου Α. Μπιτάκη, στο Δημαρχείο.

26/6/20

Από το Γραφείο Τύπου

της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.