Η ιδιωτική εκπαίδευση με τα κατάλληλα κίνητρα μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα στη μεταλιγνιτική περίοδο (του Χάρη Κατάνα)

27 Ιουνίου 2020
14:20

Στις βαλκανικές χώρες, δραστηριοποιούνται πλέον πολλές επιχειρήσεις εξαιτίας της υπέρμετρης και ασταθούς φορολογίας στην Ελλάδα. Οι λύσεις είναι απλές και η πολιτική οφείλει να υπηρετήσει την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας, ίδιως στις σημερινές κρίσιμες εποχές για τον λαό και την χώρα.

Εφικτό και ορθό είναι να κάνουμε επιτέλους αυτό που κάνει σχεδόν ολόκληρος ο Δυτικός κόσμος, τη δημιουργία ιδιωτικών τριτοβάθμιων σχολών και να μην μας φοβίζει η έννοια του «Ιδιωτικού Πανεπιστημίου» από το άκουσμα της και μόνο. Ο ανταγωνισμός των δημοσίων και των ιδιωτικών Πανεπιστημίων μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στην παιδεία αλλά και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αλήθεια, οι συμπολίτες μας που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για σπουδές, γιατί να μην τα σπουδάζουν εδώ στην Ελλάδα, με ότι συνεπάγεται αυτό στην οικονομία; Γιατί να μην έρχονται και αλλοδαποί φοιτητές εδώ και να αφήνουν τα χρήματα τους στη χώρα μας;

Ειδικότερα για Νομό Κοζάνης η δημιουργία τέτοιων σχολών θα βοηθούσε τα μέγιστα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομική αλλά και την πνευματική ανάπτυξη του τόπου, στη λεγόμενη μεταλιγνιτική περίοδο όπου αναμφίβολα ο νομός μας έχει απολέσει ήδη χιλιάδες θέσεις εργασίας. Σε συνεργασία με το καλό πλέον οδικό εθνικό δίκτυο, θα μπορούσε η Δυτική Μακεδονία να λειτουργήσει ως τόπος προσέλκυσης φοιτητών από τα Βαλκάνια. Δυστυχώς έως τώρα ζήσαμε το αντίθετο. Βλέπουμε πλέον και την άσχημη πλευρά της εργασιακής μονοκαλλιέργειας όπου διακατείχε το νομό Κοζάνης επι δεκαετίες. Αναγκαστική όσο ποτέ είναι η στροφή στον κόσμο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας εάν θελουμε να συνεχίσει να υπάρχει ο τόπος μας με χαρακτηριστικά οικονομικής ανάπτυξης και ευημερίας.

Η επιχειρηματικότητα απαιτεί ισχυρά κίνητρα ενεργοποίησης με ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας στην Ελλάδα, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που μπορούν να ηγηθούν στην προσπάθεια εξόδου της χώρας από την κρίση. Ακόμη μια πρόταση λοιπόν προς τους Βουλευτές μας αλλά και προς τον Περιφερειάρχη, που μπορεί κάλλιστα να συμβάλει εάν εντάξουμε την κατηγορία των εκπαιδευτικών, αλλά και των ανθρώπων που επιχειρούν σε σχέση με την ιδιωτική εκπαίδευση, στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες του νομού Κοζάνης.

67 σχόλια

  • Εν τω μεταξύ.. Περιμένουμε ακόμα να βγουν και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι για κατάθεση βιώσιμων προτάσεων για την μετά λιγνίτη εποχή στην περιοχη μας.

    Αα ενεσπελαμε τον Στάθη.. Ο τεμετερον ο παιδας βγήκε στο top μάλλον γιατί τον βόλεψε, μιας και κάτι ουσιαστικό δεν ειπώθηκε.

    Κυριε Κατανα συνεχίστε, παρότι πολλους ενοχλείτε με τις παρεμβάσεις σας μην ξεχνάτε η κοινωνία σας έχει ψηλά, ίσως γιατί δείχνετε ξεκάθαρα πως ειστε απ’την κοινωνία για την κοινωνία

    Συγχαρητήρια και ο κόσμος εδώ είναι να στηρίξει κάθε σας μελλοντική απόφαση

    • πολλά σιρόπια , μηδεν ουσία το σχόλιο σου , φιλαράκι σου ο Χάρης αλλά πιο πολύ ζημιά παρά καλό του κάνεις με τέτοια “αυθόρμητα” σχόλια…

      • Χρήστο τι δε σου άρεσε ; Μήπως η παντελής ανυπαρξία προτάσεων των υπολοίπων την ώρα που σβήνει ο τόπος μας; Χάρη συγχαρητήρια που έχεις την τόλμη να προτείνεις και άσε να λένε όσοι ενοχλούνται .

      • Εγώ ακόμα περιμενω τους εκλεγμένους.

        Κανέναν δεν έχω φιλαράκι,απλά επειδή δεν ανήκω σε γραφεία βλέπω πιο αντικειμενικά το ποιοι είναι φραμπαλα και ποιοι παρεμβαίνουν

        Πες εσυ που σου θίξαμε κάποιο φιλαράκι να μην κάθεται στον μισθό του αλλά να κουνηθεί

    • Τι να πουν οι εκλεγμένοι ;;; Ότι στην Ελλάδα δεν μπορεί να ιδρυθεί ιδιωτικό Πανεπιστήμιο ;;; Τι να πουν ;; Σοβαροί άνθρωποι είναι , δεν θα πουν κάτι που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ . Χάρη Χάρη με έβαλες να υπερασπιστώ τους …Απόντες !!!

      • Παρακαλώ πολύ να μας πεις που τονλλει το Σύνταγμα πως ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η ιδιωτική εκπαίδευση . Αλλιώς να Σ πάρεις και να μη γραφεις ότι να ναι. Το άρθρο του Συντάγματος που απαγορεύει παρακαλώ και όχι παπαγάλιες!

    • Αυτός πάλι ειπε καποια ιδέα οι υπόλοιποι που τους εμπιστεύτηκε ο κόσμος κ τους ψήφισε τι κάνουν;;

  • Καλό το σχόλιο, μπορεί να μας πει ο Χάρης ποιο τριτοβάθμιο έχει τελειώσει ; Πώς έχει άποψη για κάτι που δεν ξέρει ; Θέλουμε ίδρυμα και χώρα

    • Φοβάσαι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αλλά όχι τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα … μάλιστα. Αλλά σίγουρα είσαι υπέρ της παραπαιδείας . Σίγουρα μάλλον και της αδήλωτης , δηλαδή «μαύρης» παραπαιδείας . Ωραίος είσαι ρε φίλε … ποσά θες να μας τρελάνεις ;; Δεν τον ξέρω καν , αλλά μαγκιά του που έχει τη δύναμη να τα λέει έξω από τα δόντια του Κάτανα .

  • Τι σπουδές κάνατε κύριε Κάτανα στην ανώτατη εκπαίδευση;
    Θα θέλαμε να μάθουμε την προσωπική σας εμπειρία από τις σπουδές σας.

    • Ψάξε να τον βρεις και ρώτησε τον . Εύκολο , κάθε μερα στα μαγαζιά του ήταν είναι και θα είναι . Τους άλλους βουλευτές εάν τους ψάξεις θα τους βρεις ;; Όχι γιατί άφαντοι είναι μετά τις εκλογές … τι μήπως δε λέω αλήθεια ;; Ζαρτττ! Έτσι παπαγάλε του γραφείου που ενοχλείτε ;; Το έβγαλες το μεροκάματο σήμερα ;; Μαύρο φαντάζομαι και αυτό …

    • Από το 2004 προτείνει ιδιωτικά πανεπιστήμια ο κ.Μητσοτακης , αλλά το κόμμα που ο κ. Κάτανας ήταν Βουλευτής μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος .

  • Άρθρο για τους συμπολίτες μας που ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα για εξωτερικό και ούτε για εσωτερικό;
    Τρομερό άρθρο. Έχεις λεφτά; Ιδιωτικό. Έξω μέσα δεν έχει σημασία.Πανελλαδικες για την πλεμπα.
    Γράφεις 3 ; Σκασιλα σου. Λεφτά να έχεις και έτοιμο το πτυχίο ακόμα και ιατρικης και ο Κατανας το θέλει να το αναγνωρίζει και το δημόσιο. Εκεί που το παιδί μου σκίστηκε για να γράψει 19,8.
    Καταλάβατε την διαφορά δεξιών με αριστερών η ακόμα;

    • Αυτή αντίληψη πως στα ιδιωτικά αγοράζεις ένα πτυχίο και στα δημόσια όχι είναι που φέρνει οπισθοδρόμηση στη χώρα μας. Δηλαδή όλοι οι ευρωπαίοι είναι λαμόγια που έχουν ιδιωτικά πανεπιστήμια και εμείς οι ελληναράδες μόνο είμαστε οι τίμιοι της δημόσιας εκπαίδευσης. Όλοι οι άλλοι των ανεπτυγμένων χωρών λαμόγια .. ποσά θέλετε να μας τρελαίνεται ;; Για να μην αναφέρω το τι γίνεται με τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά μέσα από τις φοιτητικές κομματικές Πράγα βρεις όλων των κομμάτων …Αιντε γιατί μια χαρά βολεμένοι τόσα χρόνια φοβόμαστε την αλλαγή … δείξτε μου σε μια χώρα της Ευρώπης όπου τα παιδιά κομματικοποιούν τις σπουδές τους. Προφανωσ Και ο κ. Κατανας σπούδασε έξω και καταθέτει άποψη , όπως άλλωστε χιλιάδες άνθρωποι που διαπρέπουν στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα της χώρας . Φτάνει με τον κρατισμό ! Αλήθειες και μόνο !

  • Κατανα ακόμη δεν κατάλαβες ότι όλα αυτά είναι χιλιοειπωμενα; Δεν στο είπε κανείς;
    Κουραστηκαμε με τους Ανελιτες τους δηθεν!!!

    • Εσυ δεν κατάλαβες ακόμη πως είμαστε η μόνη χώρα στο δυτικό κόσμο χωρίς στην ουσία τριτοβάθμια ιδιωτική εκπαίδευση ;; Θέλεις να φεύγουν τα παιδιά μας και τα χρήματα μας στο εξωτερικό ή να με τον στη χώρα μας; Επιπλέον σε χαλάει να έρχονται παιδιά άλλων χωρών για σπουδές στην Ελλάδα ; Είσαι μήπως ρατσιστής ; Μάλλον όχι . Κρατιστής σίγουρα .

    • Ποσό σορι να τραβάς τώρα εσυ …; Ακόμα και στο άκουσμα του ονόματος του Κάτανα ως υποψηφίου θα … μύριζε ως εδώ απο το φόβο σου. Ε ναό γθα να γραφεις με τόση χολή κάτι σκιάζεσαι και εσυ και το γραφείο που είσαι . Με το δίκιο σας βέβαια ..

  • Και στις βόρειες χώρες της υψηλής φορολογίας γιατί πάνε επενδύσεις; Ποιότητα εξειδίκευση, οργάνωση, σταθερότητα (υψηλής) φορολογίας, υποδομές. Αλλιώς , αν θες να ανταγωνιστείς την Κίνα θα έχουμε κινεζικούς μισθούς.
    Και παιδεία για λίγους δεν γίνεται. Τα λαθη των δυτικών θα κάνουμε;
    Αρε Χάρη πολύ χαμηλό επίπεδο. Τα ίδια λέει ο τζημερος, ο Άδωνις, ο Στέφανος Μάνος με μεγαλύτερη αυθεντικοτητα

    • Απαίδευτος ο κατανας; Τον ξέρεις καλά βέβαια για να μιλάς έτσι για κάποιον που δουλεύει από παιδί στον ιδιωτικό τομέα… ναι σίγουρα θα ξέρεις και για τις σπουδές του για να μιλάς έτσι .. ένα μόνο δε υα ξέρεις σίγουρα . Δε θα σου το πω σκέψου φίλε . Ευκολακι … πάντως λίγη ντροπή ακόμα και σε παπαγάλους δε βλάπτει .

  • Είδαμε κ Κατανα τι προκοπή έκαναν και τι προσέφεραν στην πανδημία του κορονοϊού οι ιδιωτικές κλινικές και τα ιδιωτικά Νοσοκομεία ..!

    • Ωραια σύγκριση κύριε . Ακριβώς του the point! Τι δουλειά έχει η βούρτσα με την ..νταβανοβουρτσα;; Ε αυτό ακριβώς . Μάλλον κάτι άλλο θα διάβαζες και μπερδεύτηκες . Αλλιώς δεν εξηγείτε .

  • Μίλησε τώρα και ο Κατανας που δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση πόσο μάλλον με την τριτοβάθμια… Έλεος πια …

    • Τον ξέρεις τόσο καλά τον κατανα; Βρες τον και ρώτησε τον. Αν τολμάς φυσικά να μη κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμος σου και το γραφείο που σου δίνει οδηγίες . Τον Κάτανα θα τον βρεις , ότι ώρα θες . Για το Στάθη ψάξε στην Θεσσαλονίκη η την Αθήνα .

  • Ας μην υπήρχε ο δημόσιος τομέας υγείας με τα αντίστοιχα κρατικά νοσοκομεία και θα σουλεγα εγώ πως θα αντιμετωπίζονταν η πανδημία του κορονοϊού με τους ιδιώτες στην υγεία ..! Τι νομίζετε κ Κατανα ότι είναι η παιδεία και ασκείστε σε ζήτημα που χρειάζεται ιδιαίτερη ΓΝΩΣΗ και εμπειρία για να εκφράσει κανεις γνώμη ..;

  • Εγώ ακόμα περιμενω τους εκλεγμένους.

    Κανέναν δεν έχω φιλαράκι,απλά επειδή δεν ανήκω σε γραφεία βλέπω πιο αντικειμενικά το ποιοι είναι φραμπαλα και ποιοι παρεμβαίνουν

    Πες εσυ που σου θίξαμε κάποιο φιλαράκι να μην κάθεται στον μισθό του αλλά να κουνηθεί

  • Στα δύσκολα θα σε θυμηθεί η νέα δημοκρατία Κάτανα . Να το θυμάσαι αυτό . Αυτή είναι η ΝΔ που τρώει τα παιδιά της! Ας ελπίσουμε με εσένα που τόσο το παλεύεις και κρατάς ένα καλό όνομα να σου φερθούν επιτέλους όπως σου αναλογεί , τόσο έτρεξες για το κόμμα , τι άλλο θέλουν επιτέλους ;; Ό ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους σαν τον Κάτανα .

  • Η Πολιτική ωριμότητα του κυρίου Κατανα θα τον ανταμείψει. Εχει οτι χρειάζεται για μια θέση στον ΟΗΕ και οι άλλοι ας τραγουδάτε

  • Έτοιμος για υφυπουργός ο Χάρης. Εχει και πρότερη εμπειρία στους ΑΝΕΛ και εχει πάρει και κανα δυο χιλιάδες ψήφους σε εκλογές . Αρα ειναι έτοιμος για υφυπουργός απλά πραγματα

  • Πώς να καταλάβει ο Κάτανας πως η παιδεία είναι παράγοντας δημοκρατίας και ισότητας, δίνει σ’ όλους τις ίδιες ευκαιρίες και γι’ αυτό πρέπει να είναι δημόσια;

  • Οι αλλοδαποί φοιτητές απο τα Βαλκάνια δεν πρόκειται ποτε να έρθουν σε μια περιοχή που το νόμισμα της ειναι ακριβότερο απο το δικο τους,μπορουν να παρουν το ιδιο πτυχίο στην χώρα τους με τα μισά λεφτά .Το μεγαλύτερο πρόβλημα της οικονομίας της περιοχής για να έρθει εξωτερικό συνάλλαγμα απο οπουδήποτε επένδυση(αγροτική, βιοτεχνία,βιομηχανία,εκπαίδευση) ειναι το ακριβο ευρώ. Δεν ειναι τυχαίο οτι το 80% παντός είδους προϊόντων στην περιοχή εισάγετε απο χώρες με φτηνο νομισμα.

  • Στα τέσσερα (4) έτσι δε φωνασκούσε…. κάποτε στη Βουλή που πέρασε για λιγάκι για λίγο…. όχι για πολύ!!!! Και θυμόμαστε με ποιον τα έβαλε, με τον άλλον συμπολίτη μας βουλευτή. Δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς, ποιος τον ήξερε. Μαγκιά και εξυπνάδες βέβαια, και με άλλο κόμμα τότε. Τώρα όμως με άλλο κόμμα!!! Αυτά όμως εμείς οι πολίτες δεν τα ξεχνάμε….. Α, και κάτι για το θέμα των Σκοπίων (δεν το λέμε όπως όλοι σας) θα μας πείτε;;; Υ.Γ. Δεν σημαίνει ότι επειδή κάνατε βουλευτής για λίγους μήνες πρέπει να είστε συνέχεια μπροστά σε κάθε πσνηγύρι, εκδήλωση κ.λ.π……

    • Βρε πολίτη για πες μας κάτι . Ποσά σου δίνει ο πολικος παράγων σου για να τα γραφεις αυτά ; Χάρη μη κανείς πίσω τώρα ! Ο κόσμος σε θέλει , τα τζάκια όχι . Σε λίγο θα σε ψάχνουν και ελπίζω να τους γυρίσεις πλάτες επιτέλους . Τι δουλειά έχεις με αυτούς ; Παιδί του λαού είσαι , γυρνά το στην αυτοδιοίκηση και μην ασχολείσαι μαζί τους

  • Το μάθημα πρέπει να γίνει μάθημα. Στην κρίση του κορωνοιου, η δημόσια υγεία σήκωσε το βάρος καμία ιδιωτική μονάδα. Ο ψευτογιατρος σε ιδιωτικές κλινικές αλλονιζε, σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο.

  • Ο ΤΎΠΟς ΣΠΟΎΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!
    ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑ. ΟΧΙ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΤΥΧΙΟ

  • Αυτά θέλει η ΝΔ κυρίες και κύριοι. Εκπαίδευση για τουε λίγους, για τους έχοντες, για τους πλούσιους με δύο λόγια. Οι φτωχοί να παν να πνιγούν.. Απορώ ποιοι σας ψήφισαν..

  • Το 2013 η ΝΔ κατηργησε πόσα τμήματα στα ΕΠΑΛ, και σε χρόνο μηδέν άνοιξαν ιδιωτικά ΙΕΚ για τις καταργημενες ειδικότητες στις οποιες τα παιδιά μας έπρεπε να πληρώνουν. ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ ΤΑ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

  • Ποσό πλάκα έχει που ενοχλούνται μερικα γραφεία ανύπαρκτων βουλευτών και γράφουν όλα αυτά τα σχόλια για έναν άνθρωπο που στο κάτω κάτω γράφει σε νεκρό πολιτικό χρόνο προτάσεις προς τους αιρετούς ! Τι φοβάστε κύριοι και γράφετε τόσα αρνητικά σε κάποιον αγωνιστή σαν τον Κάτανα ; Πρώτα τον χλευάσατε, μετά τον πολεμάτε όλοι μαζί και στο τέλος θα του βγάλετε το καπέλο για το χαρακτήρα και τη μαχητικότητα του. Έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις πάντοτε . Υπομονή και όλα κάνουν κύκλους . Ένα είναι το σίγουρο . Χωρίς υποψηφιότητες σαν αυτές που διευρύνουν το κόμμα στις επόμενες με απλή αναλογική ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι το πιθανότερο σενάριο . Και η πλάκα είναι πως θα φαγωθούν μεταξύ τους . Γέλιο που θα έχει !

  • Κ.Κάτανα μπράβο σας για την ωραία σας Ιδέα εμείς απο τα γραφεία των πολιτευτών της Κοζάνης δεν το σκεφτήκαμε

  • Υπάρχει ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Είναι επιπέδου σκοϊλ εληκικου και Μέτζης του νεουκτη. Αυτά που μάλλον σπούδασαν μερικοί παντογνώστες-αριστοι.

  • Εγώ πάντως ένα έχω να πω … τέτοια κινητιοποίηση πληκτρολογίων απο τα υπόλοιπα γραφεία πρώτη φορά
    χαχαχα ευτυχώς είναι και ο Κάτανας και κάνετε και κάτι παραγωγικό εκτός απο το να κοιτάτε απο τα έδρανα της Βουλής,

    Συγχαρητήρια κύριε Κάτανα,

    Όσο για τους υπόλοιπους , καλοκαίρι είναι δροσιστείτε

  • Κράζετε ρε φτωχάντζες τον Κάτανα αλλά τα θκα σας τα όργια σφυράνε κλέφτικα …

    να μας πείτε λίγο τι σημαίνει “ναιναικος” οι λοιποί άφαντοι

  • Την ώρα που η Ευρώπη βρίθει λαϊκιστή σκάει από ιδιωτικά Πανεπιστήμια και που Έλληνες γονείς και καλά κάνουν χρεώνονται με δάνεια για τις σπουδές των παιδιών τους, υπάρχουν ακόμη κρατικοδίαιτοι που δεν θέλουν ιδιωτικά Πανεπιστήμια μιας και δεν θα έχουν εξασφάλιση οι νεολαίες των κομμάτων..

    Πάντως ο κύριος Κατανας δεν λέει κάτι μεμπτό, απλά μεταφέρει την προεκλογική θέση του προεδρου , την ώρα που τα φαντάσματα που εκλέχθηκαν δεν ακουγονται

  • Το ΑΠΘ ξεκίνησε. Με 17.000 το χρόνο παίρνεις πτυχίο ιατρικής. Ξεκινά. Να δω εάν ο Κατανας θα πήγαινε σε γιατροε πτυχίο από το πρόγραμμα αυτό του ΑΠΘ

  • Μπραβο στο παλικάρι που ακόμη αγωνίζεται για τον τοπο αυτό κ ας του ρίχνουν λάσπη οι παραπάνω που εκπροσωπούν αυτούς που μας κυβερνούν

  • Κουλης πληρωσε για πτυχιο στο καλετζ!ακομα και ο καρολος της αγγλιας εκανε μεταπτυχιακο σε καλετζ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.