O Τοπικός Σύμβουλος Δρεπάνου Δ. Κορωνίδης, με επιστολή του στο kozan.gr: “Το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει πολλαπλασιαστεί”

28 Ιουνίου 2020
07:40

Προς το δήμο Κοζάνης και όλους τους αρμόδιους του Δήμου. Περάσανε 10 μήνες και η δημοτική αρχή του Δήμου όχι μόνο δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για τα αδέσποτα αλλά αντιθέτως το πρόβλημα έχει πολλαπλασιαστεί. Εδώ και περίπου δύο μήνες σχεδόν κάθε μέρα έχω ενοχλήσει τον Αντιδήμαρχο και την υπηρεσία του Δήμου που είναι υπεύθυνοι για την περισυλλογή των αδέσποτων και κάθε φορά μία καινούργια δικαιολογία. Θέλω να ενημερώσω σε όλους ότι η Τ.Κ. Δρεπανου και όλοι εθελοντές που βοήθησαν για να καθαριστούν και να ομορφύνει η κοινότητα μας το κάνανε για τα παιδιά, τους παππούδες και τους γονείς της κοινότητας μας και όχι για να έρχονται και να αφήνουνε όλα τα αδέσποτα του Δήμου. Αυτή την στιγμή η κοινότητα μας έχει τουλάχιστον 30 μεγαλόσωμα και χώρια τα κουτάβια. Επίσης θέλω να επισημάνω ότι όλοι αγαπάμε τα ζώα αλλά πιο πολύ αγαπάμε τα παιδιά μας τους παππούδες μας και τους γονείς μας. Παρακαλώ ως τοπικός σύμβουλος της Τ.Κ Δρεπάνου να πάρετε άμεσα μέτρα ώστε να γίνει άμεσα η περισυλλογή των αδέσποτων.

Υ.Γ οι κάτοικοι της Τ.Κ Δρεπάνου έχουνε αγανακτήσει.

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τ. Σ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ .

19 σχόλια

  • Σε κανένα άλλο δυτικό κράτος δεν ισχύει τέτοιος απάνθρωπος νόμος ο οποίος υποχρεώνει τους ανθρώπους να ζουν με τον φόβο από τα αδέσποτα, βαπτίζοντας τις πόλεις τις οποίες δημιούργησαν άνθρωποι για τους ανθρώπους ως “φυσικό περιβάλλον” των σκύλων. Μάλλον είναι πολλά τα λεφτά πατριώτες που δίδονται στους δήμους και τους σκυλόφιλους, αλλιώς όπως και να το πιάσεις δεν βγάζεις άκρη.

  • Κορωνίδη το ξερεις ότι στο χωριό το πρόβλημα το δημιουργεί μια κυρία. Γιατί δεν της κάνετε μήνυση ως τοπικό συμβούλιο; Η μήπως αποφεύγεις και εσυ γιατί φοβάσαι;

    Τα υπόλοιπα ότι φταιν μόνο οι άλλοι είναι δικαιολογιες.

  • Δεν υπάρχει δήμος ρε παιδιά όλοι γίνανε δημόσιοι υπάλληλοι όσο και να σκας τοπικε συβουλε αυτή στα παλιά τούς τα παπούτσια μονο για γλέντια και φωτογραφίες είναι. .Αλλά θέλω να τους δω αν δαγκώσει κάνε από τα παιδιά τους το τι θα κάνουνε.

  • Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΤΟ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΩΠΟΙΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    • Ποιος μίλησε για να θανοτουθουνε αλλά αυτή οι κύριοι και κυρίες που το πεζουν δήθεν φιλοζωοι και αμολανε όπου βρίσκουν αποφαγια και δημιουργούνε εστίες μολύνσεις δεν βλέπω να έχουνε κανένα σκύλο στο σπίτι τους. Αλλά είναι πολύ τα λεφτά. …

    • Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ και Ο ΕΝΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ είναι το ίδιο άτομο και είναι γυναίκα και όχι άντρας. Γράφει με ψευδείς στοιχεία, συνεχώς σχόλια με χαρακτήρα εκδίκησης και απειλεί με μηνύσεις και τιμωρία καθέναν που δικαίως διαμαρτύρεται γιατί κινδυνεύει καθημερινά από τις επιθέσεις και από τις ασθένειες από τις αγέλες με τα αδέσποτα. Ας βγάλουν ετησίως τα χρήματα που δαπανώνται σε κάθε δήμο του νομού Κοζάνης για σίτιση, εμβόλια, τσιπάρισμα, στείρωση κτλ για να μάθει ο κόσμος πόσα πληρώνει και σε ποιους. Που ακριβώς βρίσκεται η δημοκρατία και η διαφάνεια?

  • βρομιά χόρτα και μπάχαλο παντού σε όλη την Κοζάνη και τα περίχωρα και η τριπλέτα του δημαρχείου γλέντια και χαρές κάθε μέρα.

  • Η νέα δημοτική αρχή εκτός το βγενει φωτογραφίες και να παρουσιάζει τα έργα του Ιωαννιδη για δικά της. Λέει και μεγάλα λόγια π. Χ. Ότι σε μία εβδομάδα θα εξαφανιζαν τα σκυλιά. . Αλλά εκεί στο Δρέπανο μην έχετε παράπονο μπορεί να μην εξαφανισαν τα αδέσποτα αλλά εξαφανισαν το πανηγύρι του χωριού. .

  • Ε μάγκες. Στις επόμενες εκλογές να σας δω. Πάλι ο Μαλουτας η ο Κυριακίδης πρώτος θα είναι στο Δρέπανο και στο κάθε Δρέπανο και ξέρετε γιατί;; Γιατί στα χωριά ακόμα ψηφίζετε με κριτήρια που ούτε να τα αναφέρω δεν θέλω. Θα σας βάλουν κανένα 8μηνο στη μαμά ΔΕΗ, η στο δήμο, και όλα καλά σε τρία χρόνια από τώρα. Άντε να σας δω.

  • Ο πρόεδρος του τοπ. διαμερίσματος πού είναι δηλώνει μεγάλος απών;
    Δεν τον ενδιαφέρει για τα αδέσποτα;

  • 15 και 25 ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΚΩΤΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ,ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΚΟΖΑΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

    • Μιχαλάκη πάλι απειλείς τον κόσμο που δεν συμφωνεί μαζί σου; Σου προτείνω να σταματήσεις γιατί συνήθως αυτοί που απειλούνται καθημερινά από τα αδέσποτα σας είναι χιλιάδες, οικογενειάρχες και έχουν τον νόμο με το μέρος τους καθότι γνωρίζουν ανάγνωση για να ερμηνεύουν τα άρθρα του Και επιπλέον θα πληρώσουν και τον δικηγόρο μαζί με τα έξοδα της δίκης. Εσύ Μιχαλάκη (και εγώ πιστεύω ότι δεν είσαι εσύ που λες) πέτα κανένα κομμάτι από τα αποφάγια του μεσημεριανού σου και παίξε ότι είσαι φανατικός σκυλόφιλος, τζάμπα μάγκας δηλαδή.

  • 20 και 36 ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

  • ANΩΝΥΜΟΣ 21 ΚΑΙ 17 ΔΗΛΑΔΗ ΙΣΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 21 ΚΑΙ 17.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.