kozan.gr: Κοζάνη: “Έκλεψαν” την παράσταση τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της ECOCAR (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Ιουνίου 2020
12:04

 

Η παρουσίαση των ηλεκτρικών οχημάτων ECOCAR, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Ιουνίου στην κεντρική πλατεία Κοζάνης. Πρόκειται για αυτοκίνητα που κινούνται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια. Το απόλυτο “εργαλείο” για όσους οδηγούν στην πόλη! Ηλεκτρικό ⚡️(μόνο) – 0 τέλη κυκλοφορίας – ?0 εκπομπές ρύπων – 1€/100χμ και αυτονομία έως 300χιλ. Τοπικός Αντιπρόσωπος Γ. Τοπαλίδης (κλικ εδώ)

 

6 σχόλια

  • Αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω είναι γιατί (επιτέλους) κυκλοφορούν στην πόλη μας σήμερα (2020), ενώ θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν δεκαετίες πριν, με πολλά οφέλη για όλους οικονομικά και περιβαλλοντικά! Σε μια πόλη-περιοχή που πνίγεται από τη ρύπανση! Να βράσω τις κυβερνήσεις (όλες), τους βουλευτές μας (όλους) και τα συμφέροντά τους! Και τώρα μας τα παρουσιάζουν ως το νέο του αιώνα, τη στιγμή που σε άλλες πόλεις …. Άντε πια!!

    • Η Κοζάνη ΔΕΝ πνίγεται από μόλυνση και ρύπανση, παλιότερα πρωτού την έλευση της τηλεθέρμανσης όντως υπήρχε πρόβλημα το οποίο λύθηκε. Τα ηλεκτρκά αμάξια δεν κυκλοφορούσαν παλιότερα γιατί δεν υπήρχε επαρκής έρευνα και τεχνολογική εξέλιξη στους ηλεκτροκινιτήρες και τα αποθηκευτικά μέσα. Με τα περιβαλλοντικά μέτρα που καθιερώθηκαν ήταν φυσικό να αυξηθούν τα επενδυτικά κεφάλαια στους παραπάνω τομείς. Η ατμόσφαιρα της Κοζάνης είναι σε πολύ καλά επίπεδα, ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες πόλεις.

      • Σχετικά με το αν υπήρχε επαρκής έρευνα στον τομέα αυτό καλώ ανθρώπους σχετικούς, από ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αλλά και από το αντίστοιχο της Λάρισας να πάρουν θέση και να πουν τη γνώμη τους σχετικά με προγράμματα αυτοκινήτων και την παραγωγή τους. Ως προς την μόλυνση, ναι με την τηλεθέρμανση μειώθηκε πολύ! Αλλά νομίζω πως είναι αφελής οποίος ισχυρίζεται ότι η ατμόσφαιρα, η γη, οι φυσικες υδατοδεξαμενές της περιοχής δεν έχουν επιβαρυνθεί τόσες δεκαετίες!

  • Είναι πολύ νωρίς ακόμα για την Ελληνική πραγματικότητα και το πορτοφόλι του Έλληνα των 300 ευρώ. Το πιό φθηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας αντίστοιχα με βενζινοκίνητο, κοστίζει πάνω από 30.000 ευρώ. Πέρα από αυτό θα πρέπει να υπάρχει και δυνατότητα οικιακής φόρτισης γιατί οι σταθμοί φόρτισης όχι μόνο δεν επαρκούν αλλά έχουν και επιπλέον κόστος.

    • Τί λές καλέ;;;;;; και σταθμοί υπάρχουν φόρτισης και περισσότεροι θά γίνουν.Προπαγσνδιζετε την αγορά ακριβών αυτοκινήτων σαν τον Κούλη…. δεν είμαστε οι λεφταδες της Κοζάνης νά αγοράζουμε αυτοκίνητα των 30.000 ευρώ ούτε έχουμε πάρει αποζημιώσεις χωραφιών και σπιτιών από την ΔΕΗ… άντε όλοι οι ντεμεκ έξυπνοι…????

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.