Όταν τα …ισμός είναι πάνω από τους Πολίτες και τις Κοινωνίες (του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

29 Ιουνίου 2020
09:50

 

  • Οι προσωρινοί ένοικοι της Πλατείας Νίκης και ο μέντορας τους
  • Το παράδειγμα της Κοινότητας Δρεπάνου* είναι μία Παγκόσμια αρνητική πρωτοτυπία!!!
  • Το silver alert και οι εταίροι της Δημοτικής Σύμπραξης…

Οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην επέκταση της τηλεθέρμανσης στις Κοινότητες Δρεπάνου και Κρόκου, είναι δηλωτικές για το πως σκέφτεται και λειτουργεί, ένα μέρος του πολιτικού προσωπικού της Κοζάνης(Δήμος) που είχε τον ίδιο μέντορα.

Δεν μας εκπλήσσει καθόλου η πιστή αντιγραφή της λειτουργίας του μέντορα τους. Αυτό όμως που δεν θα ανεχθούμε είναι να συνεχίζουνε να κάνουνε τα «παιχνίδια» τους πίσω από τις πλάτες μας. Το κάνανε τα προηγούμενα χρόνια γιατί είχαν τα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια τους. Σήμερα αυτά έχουν κρυφθεί στα λαγούμια τους…

Όμως έχουμε και τους εταίρους, τα άλλα δύο μέρη. Αυτά των Κυριάκου Μιχαηλίδη και Βαγγέλη Σημανδράκου. Μέχρι τώρα σιωπούν. Αδικαιολόγητα. Περιμέναμε να αντιδράσουν αμέσως και να μας δημοσιοποιήσουν τις θέσεις τους πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει. Αντί όμως να το πράξουν προτίμησαν την πεπατημένη. Βλέπε SILVER ALERT… και μετά σου λέει ότι αυτοί προαλείφονται για την θέση του Δημαρχιακού Θώκου..

Σε ότι αφορά τώρα τους τεχνοκράτες της ΔΕΥΑΚ, αυτοί περί άλλων τυρβάζουν…

* (μικρό απόσπασμα από προηγούμενο μου άρθρο – παρέμβαση).Σε κανένα μέρος της υφηλίου δεν θα ζούσαμε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή να διέρχονται δύο αγωγοί της τηλεθέρμανσης από το Δρέπανο και το χωριό να μην έχει συνδεθεί ακόμη με την τηλεθέρμανση. Σε ποιους άραγε απευθύνονται; τι νομίζουν ότι κάνουν; είναι σίγουροι για την περίεργη ανοχή της τοπικής κοινωνίας; τους θεωρούν δεδομένους; τους έχουν στο «χέρι»; και πολλά ακόμη ερωτήματα μέχρι σήμερα παραμένουν αναπάντητα. Καιρός να απαντηθούν.

Δρέπανο 29 Ιουνίου 2020

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Πολίτης

8 σχόλια

  • Σε κανένα μέρος της υφηλίου δεν θα ζούσαμε αυτήν την κατάσταση, δηλαδή να διέρχονται δύο αγωγοί της τηλεθέρμανσης από το Δρέπανο και το χωριό να μην έχει συνδεθεί ακόμη με την τηλεθέρμανση.
    Σε ποιο μέρος του κόσμου όπου διέρχονται “γραμμές μεταφοράς” διανέμεται το προϊόν χωρείς να προηγηθεί δίκτυο διανομής από υποσταθμό ο οποίος είναι καλή ώρα στην Κοζάνη;
    Ο Κύριος όλα τα σφάζω ούλα τα μαχαιρώνω μας λέει λίγο πολλή, αφού περνάει η κολόνα υψηλής τάσης από το χωριό απλώνω ενα καλώδιο και τελείωσε, τι χρειάζεται το ρεύμα να πάει στην Λάρισα και από εκεί να γυρίζει στην Κοζάνη και μετά στο δρέπανο;;

  • Δηλαδή επειδή ο αγωγός Tap που διασχίζει όλη την βόρεια Ελλάδα να συνδεθούν όλοι οι μικροί οικισμοί με φυσικό αέριο ή ο επί παντός επιστητού θέλει να βλέπει το πρόσωπο του σε κάθε ανάρτηση με αυτά που γράφει.

  • Ο φίλος σου ο κιτιδης και ο Σημανδρακος δεν σε είχανε ενημέρωση. Ρε ποιο κοροϊδεύουν Μάλουτα θέλατε φάτε τώρα ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΣΗ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.