kozan.gr: Αλλαγή “σκυτάλης” στη Β’ Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου Κοζάνης – Αντώνης Πουγαρίδης στη θέση του Γιάννη Γρηγοριάδη

1 Ιουλίου 2020
08:46

 

Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας και υποχρεώσεών του ως πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης, ο Γιάννης Γρηγοριάδης υπέβαλε την παραίτησή του από Β΄αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης, πόστο στο οποίο αναλαμβάνει καθήκοντα ο Αντώνης Πουγαρίδης. Ωστόσο, όπως πληροφορούμαστε, η παραίτησή του, δεν αποτελεί κάποια ξαφνική εξέλιξη καθώς συμπίπτει και με την προγραμματισμένη – περίπου με τη συμπλήρωση της διετίας – αντικατάστασή του από άλλο μέλος της παράταξης, στο πλαίσιο του αρχικού – εσωτερικού – σχεδιασμού.

Όπως γράφει το μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης κι επικεφαλής της παράταξης «Ανάπτυξης Επιμελητήριο», Γ. Μητλιάγκας: “Αλλαγή σκυτάλης στη Β’ Αντιπροεδρία του Επιμελητηρίου Κοζάνης. Ο Γιάννης αποδείχθηκε βράχος και συνεπής συνεργάτης. Εύχομαι και στον Αντώνη να ανταποκριθεί στα νέα του καθήκοντα. Δυστυχώς η εμπειρία που αποκτήθηκε και θα αποκτηθεί για δύο από τα νεαρότερα μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, σχετίζεται με τη χειρότερη, την πιο απαξιωτική και διαβρωτική ταυτόχρονα διοίκηση στην ιστορία του ΕΒΕ σε μια κρίσιμη χρονικά περίοδο. Έστω όμως και δια του παραδείγματος της αποφυγής, η εμπειρία που αποκτάται παραμένει σημαντική ειδικότερα για νέους ανθρώπους που έμειναν και επιχειρούν στη Δυτική Μακεδονία. Τους ευχαριστώ από καρδιάς”.

 

Ένα σχόλιο

  • Τι έγινε κοζαν; Γιατί δεν δημοσιεύεις το σχόλιο μου; Δεν νομίζω ούτε να συκοφάντησα κανέναν ούτε προσέβαλα κανένα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.