Eυχαριστήριο στο ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Ιουλίου 2020
14:35

 

Αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά η οικογένειά μου και εγώ από καρδιάς και δημόσια τους γιατρούς, τους ειδικευόμενους, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους βοηθούς θαλάμου της Παθολογικής Κλινικής του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης, στην οποία νοσηλεύτηκε συγγενικό μου πρόσωπο για τρεις εβδομάδες.

Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη και ευχαριστούμε εγκάρδια την γιατρό κα. Έφη Ράνδου, Δ/ντρια της Παθολογικής Κλινικής, καθώς και όλη την ομάδα των Επιμελητών και Ειδικευόμενων ιατρών για την άψογη και εξαιρετικά ανθρώπινη αντιμετώπιση και φροντίδα τους.

Τέλος ευχαριστούμε την προϊσταμένη και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής Κλινικής για το υπομονετικό, αθόρυβο και σιωπηλό έργο που νυχθημερόν επιτελεί με χαμόγελο.

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπό μας. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεται και τις προσπάθειες που καταβάλλεται, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη. Όσα «ευχαριστώ» είναι λίγα. Να είστε καλά που μας φροντίσατε, να έχετε δύναμη και να συνεχίζεται να προσφέρετε με τον ίδιο ζήλο, σε πείσμα των καιρών!!!!

Με εκτίμηση

Αννα Καραγιαννίδου

Ένα σχόλιο

  • Καλά κάνετε και τους ευχάριστηται αλλά είναι η δουλειά τους αυτη κ πρέπει να κάνουν το καθήκον τους πρώτον κ δεύτερον εγώ είχα δικό μου συγγενικο πρόσωπο μέσα κ δν έμεινα ευχαριστημενη πλήρης αδιαφορία κ δεύτερο περιστατικό πάλι σε δικό μου άτομο πήγε έκτακτα για ράμματα κ δν υπήρχε γιατρός ούτε καν χειρουργός να τον αναλάβει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.