Ευχαριστήριο του Τ.Σ. Άνω Κώμης στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης

1 Ιουλίου 2020
23:21

Ο πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο και οι κάτοικοι της ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ ευχαριστούν τον δήμαρχο κ. Λάζαρο Μαλουτα τους αντιδημάρχους τεχνικής υπηρεσίας κ την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την ασφαλτόστρωση κ τοποθέτηση κυβόλιθων σε δρόμους της κοινότητας. Ελπίζουν με σε σύντομο χρονικό διάστημα να ασφαλτοστρωθούν κ οι υπόλοιποι τσιμέντοδρομοι που ένα χρόνιο πρόβλημα όλων των κατοίκων.

Με τιμή ο πρόεδρος

9 σχόλια

  • Πρόεδρε όσες συμπάθειες και να εχεις με τον κύριο δήμαρχο. Εκτίθεσαι γιατί δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ούτε το πιο απλό πράγμα στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ημερομηνία του φακέλου ενός έργου που έχει κατατεθεί με την ημερομηνία εκτέλεσης ενός έργου. Τουλάχιστον μην το κάνεις δημόσια.

  • Βλέπω ίδιο με της Καισαρειας. Καμία αναφορά σε αυτόν που έβαλε το έργο στο τεχνικό πρόγραμμα, σε αυτόν που έκανε τη μελέτη και το προκηρυξε αλλά ευχαριστώ σε αυτούς που το πήραν έτοιμο. Εκει στην κίνηση πετάτε αετό, έτσι παίζεται το παιχνίδι!

  • Προς τι το ευχαριστώ;;;;;
    Υποχρέωση του Δήμου είναι να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες.
    Φτάσαμε στο σημείο να ευχαριστήσουμε το αυτονόητο;;;;

  • Μπράβο Πρόεδρε! Είσαι ωραίος, έτσι να ευχάριστης τον Δήμαρχο δημοσίως. Μπράβο στον Δήμαρχο και στον αντιπρόεδρο της τεχνικής υπηρεσίας γιατί φαίνετε ότι ενδιαφέρονται για τους δημότες τους κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενη. Και ξανά μπράβο πρόεδρε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.