kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αγωγή ύψους περίπου 6000 ευρώ κατά του Δήμου Σερβίων από τον Βασίλη Κωνσταντόπουλο – Ζητεί να του επιστραφεί το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο προέρχεται από ασφαλιστικές εισφορές, που του παρακρατήθηκαν, όπως υποστηρίζει, παρατύπως, την περίοδο, 2011 – 2014, που διετέλεσε Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού

3 Ιουλίου 2020
10:22

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που παρουσιάζει το θέμα, με αγωγή ύψους περίπου 6000 ευρώ κατά του Δήμου Σερβίων στρέφεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Β. Κωνσταντόπουλος. Ζητεί να του επιστραφεί το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο προέρχεται από ασφαλιστικές εισφορές, που του παρακρατήθηκαν, όπως υποστηρίζει, παρατύπως, την περίοδο, 2011 – 2014, που διετέλεσε Δήμαρχος του τότε Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Μιλώντας, ο ίδιος, σε συνεργάτη της στήλης, επιβεβαίωσε το γεγονός, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι, πριν την αγωγή, απευθύνθηκε, για το εν λόγω θέμα, στο Δήμο Σερβίων, με πέντε επιστολές, χωρίς να λάβει απάντηση. Σχολιάζοντας και τις αιχμές πολιτικών του  αντιπάλων ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έρχεται σε αντίφαση με την προεκλογική του δήλωση, πως αν εκλεγόταν Δήμαρχος Σερβίων δε θα λάμβανε μισθό, σημείωσε, πως με εκείνη τη δήλωσή του εννοούσε πως δε θα λάμβανε το μισθό του Δημάρχου, γιατί είναι συνταξιούχος, όποτε θα επέλεγε τα χρήματα από τη σύνταξη, δεν εννοούσε ότι θα χάριζε κάτι. Τέλος, επανέλαβε ότι τα συγκεκριμένα χρήματα που διεκδικεί είναι χρήματα που έπρεπε να του αποδοθούν και πως δεν επιβαρύνει το Δήμο Σερβίων σε κάτι.

Η Χύτρα

 

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.