kozan.gr: Πτολεμαίδα: “Μπαλκονάτοι”, για προληπτικούς λόγους, λόγω κορωνοϊού, οι πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο του Δήμου Εορδαίας (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Ιουλίου 2020
13:57

 

“Μπαλκονάτοι”, για προληπτικούς λόγους, λόγω κορωνοϊού, οι πολιτικοί γάμοι στο Δημαρχείο του Δήμου Εορδαίας. Δείτε τι λέει για το θέμα η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, Μαρία Αντωνιάδου.

 

 

11 σχόλια

  • Απίστευτα τελειο!
    Επιτέλους κάτι όμορφο Συγχαρητήρια στο δήμαρχο και στην αρμόδια αντιδήμαρχο!

  • Με τους Θρησκευτικούς όλα κανονικά? Παστές σαρδέλες στα σπίτια, ναούς και καλεσμένοι απο ολοι την επικράτεια για χορούς χέρι χέρι με κρασοκατάνυξη?

  • Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γάμο θέλει. Είναι απολύτως δική του υπόθεση. Ποιος και με ποια ιδιότητα θα πει στον άλλον τι να κάνει; Πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα.
    Επίσης, όποιος αντιδήμαρχος δεν πιστεύει σε αυτό που κάνει και δεν αποδέχεται την επιλογή κάποιου να κάνει μόνο πολιτικό γάμο, κακώς είναι υπεύθυνος για την τέλεση τέτοιων γάμων. Δεν μπορείς από τη μια να παντρεύεις το ζευγάρι με πολιτικό και από την άλλη να λες ότι οπωσδήποτε πρέπει να κάνουν και το θρησκευτικό. Δε ζήτησε κανένας τη γνώμη σου και ξέρουμε ότι τη διατυπώνεις έτσι για ψηφοθηρικούς λόγους. Να τα έχουμε καλά και με τους μεν και κυρίως με τους δε, τους θερμοκέφαλους μουτζαχεντίν που δε σέβονται τις επιλογές των άλλων και σχολιάζουν όπως παραπάνω. Άλλωστε για το θεαθήναι και ο στολισμός. Αυτοί θα μάθουν και από διακόσμηση για να πάρουν δύο ψήφους παραπάνω. Ο νοών νοείτω…

    • Που το ξερεις εσυ αν ζητησαν την γνωμη..ησουν μπροστα;Τη λεξη oπωσδηποτε την ακουσες πουθενα;Αλλωστε με τα λεγομενα σου ΟΛΑ γινονται για ψηφοθηρικους λογους..θα πιω καφε εκει,θα ψωνισω εκει ,θα πω καλημερα..ΕΛΕΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ αυτη η κακομοιρια πρεπει να σταματησει.

  • Σε άλλες περιοχές γίνονται τέτοιοι γάμοι σε καλύτερους χώρους με καλύτερη διακόσμηση. Δεν ενδείκνυται ο χώρος με τη βαβούρα των αυτοκινήτων από κάτω στα φανάρια Ας βρουν άλλο χώρο.

  • Τόση βλακεία και κακία στην πόλη αυτή μας ξεπερνάει.
    Ειλικρινά είστε χαμηλού επιπέδου .
    Μπράβο ακόμη μια φορά στο δήμο μας που πρωτοπορεί και στο γάμο.
    Πήγα σε γάμους σε άλλες πόλεις πουθενά δεν έχω δει κάτι ανάλογο.
    Είστε πέραν του δέον κομπλεξικοι.
    Συγχαρητήρια και πάλι για την πρωτοβουλία

    • Σιγα ρε γλυφτη λες και οι αλλοι δεν εχουμε παει και δεν εχουμε δει γαμους και γαμους , ολα εσυ τα ειδες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.