kozan.gr: Ολυμπιάδα Εορδαίας: Λόγω της κακοκαιρίας, έπεσε δέντρο, πάνω σε σπίτι (Φωτογραφίες)

4 Ιουλίου 2020
21:17

 

Την πτώση ενός δέντρου στην κεντρική πλατεία της Ολυμπιάδας, προκάλεσαν οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το απόγευμα – βράδυ του Σαββάτου (4/7_ στην ευρύτερη περιοχή της Εορδαίας. Το δέντρο έπεσε πάνω σε σπίτι που δεν κατοικείται.

 

 

4 σχόλια

  • ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΡΗΝΗΣΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ.

  • Φίλε μου όλοι στην γη ζουν με μεγάλα δέντρα στις κατοικίες τους! Τα μεγάλα δέντρα παρέχουν την ποιότητα ζωής που όλοι ζητάμε, με το οξυγόνο και την άπλετη σκιά τους! Πράγμα που δυστυχώς λείπει από τα κουτιά που ζουν οι άνθρωποι στις μεγάλες πόλεις. Εκτάσεις με μεγάλες βελανιδιές και ευκάλυπτους, κατατάσσονται στις πιο ακριβές για αγορά κατοικίας! Απλά χρειάζονται κι αυτά την περιποίηση τους και λίγη από την προσοχή μας, ώστε να μείνουν υγειή και με δυνατές ρίζες.

    Στην πλατεία του χωριού που γεννήθηκα υπάρχει ένας πλάτανος 200ων περίπου ετών, με 40 μέτρα ύψος και που δίνει σκιά σε έκταση τουλάχιστον 250 τ.μ.! Πέφτει από κανένα κλωνάρι πότε-πότε στα τραπέζια από κάτω, αλλά ποτέ κανείς δεν τόλμησε να τον κρίνει επικύνδυνο! Γνωρίζουν ότι αυτό πάντα θα συμβαίνει και κανείς δεν κατηγορεί ποτέ κανέναν! Τώρα εσύ θα βγάλεις επικύνδυνα και τα μεγάλα δέντρα; Άντε να δούμε τι άλλο απερίσκεπτα χαζό θα σκεφτεί ο καθένας με το μυαλό που διαθέτει!

  • Χωρίς καμιά μελέτη, ο δήμος έχει φυτέψει σε δύο κηπάρια που βρίσκονται κολλητά με την οικία μου κυπαρίσσια.Δέντρα εντελώς ακατάλληλα για την πόλη,αφού ψηλώνουν πολύ και είναι επικίνδυνα. Σε κακοκαιρίες προηγούμενων χρόνων έπεσαν δύο από αυτά ψηλώνοντας τα σύρματα της ΔΕΗ και δημιουργώντας μας πρόβλημα. Τώρα υπάρχουν ακόμη 3-4 που έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση και με τον επόμενο χιονιά θα πέσουν στα κεφάλια μας…Ενημερώθηκε ο δήμος και πέρασε κόκκινες κορδέλες.Να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.