Ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης συναντήθηκε σήμερα 6/7 με τον Διευθυντή του Υποκαταστήματος Κοζάνης του ΕΛΓΑ Βρόντζο Γεώργιο

6 Ιουλίου 2020
16:00

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις στην περιοχή μας. Επιπρόσθετα ζήτησε να ενημερωθεί για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η καταβολή των αποζημιώσεων ΠΣΕΑ του έτους 2017.

Τα συμπεράσματα που εξήχθησαν από την συνάντηση ήταν, ότι το υποκατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης είναι υποστελεχομένο σε ανθρώπινο δυναμικό επηρεάζοντας σημαντικά την άμεση εξυπηρέτηση των αγροτών. Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι ζημιές των σιτηρών του 2017 θα πληρωθούν εντός του Ιουλίου, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσουν οι επιτόπιες επισκέψεις στελεχών του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα ελαιόδεντρα των Ιμέρων με σκοπό τον έλεγχο της εφαρμογής των διαδικασιών ανασύστασης.

Επί τη ευκαιρία ο κ. Αμανατίδης θέλει να ευχαριστήσει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και έπειτα από συνεννόηση με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη αποφάσισαν και ανακοίνωσαν σήμερα την ενίσχυση του ΕΛΓΑ με το ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Η παρέμβαση αυτή δίνει τη δυνατότητα να επισπευσθεί η καταβολή του υπόλοιπου 35% των οφειλόμενων αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς.

Ο κ. Αμανατίδης είναι και βρίσκεται πάντα στο πλευρό των αγροτών.

Ένα σχόλιο

  • Αναπαράγει πράγματα που γίνονται ούτως η άλλως και φέρεται ως ο άνθρωπος με τις λύσεις…. πω πω πω παλαιοκομματισμός και εδώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.