Πρόσκληση εθελοντών για τη συμμετοχή τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα παιδικής δημιουργικότητας της Βιβλιοθήκης Κοζάνης

7 Ιουλίου 2020
16:22

 

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διοργανώνει και φέτος καλοκαιρινό πρόγραμμα για την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας των παιδιών, προσφέροντας τους πρωτότυπα, γόνιμα και όμορφα ταξίδια με βασική πυξίδα το βιβλίο και χώρο δράσης τη Βιβλιοθήκη, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ε.Ο.Δ.Υ.

Για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία του προγράμματος απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς και ευρηματικούς που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, προκειμένου να γίνουν συνοδοιπόροι και να συμμετάσχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι, πάντα με τη στήριξη και το συντονισμό από τη Βιβλιοθήκη.

Οι δράσεις αρχίζουν την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των εθελοντών θα γίνονται δεκτές μέχρι και
την
Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 με αιτήσεις που θα πρέπει να αποστέλλονται στο email: draseis@kozalib.gr

Όσοι το επιθυμούν μπορούν, επίσης, να καταθέτουν τις αιτήσεις τους στο νέο κτίριο της Βιβλιοθήκης, στην οδό Κ. Δαβάκη 9 , από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τις εργάσιμες μέρες, πλην της Τετάρτης καθώς την ημέρα εκείνη η Βιβλιοθήκη λειτουργεί από τις 12 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Η πρώτη συνάντηση των εθελοντών θα πραγματοποιηθεί στις 13/7/2020 στις 12 το μεσημέρι στη Βιβλιοθήκη.

Περισσότερες πληροφορίες στην κυρία Ιωάννα Κόκκα, καθημερινά από τις 8 το πρωί μέχρι τις 4 το μεσημέρι στο τηλέφωνο 24610 49319- εσωτ. 145.

Ένα σχόλιο

  • Θα ήθελα να προσ΄φέρω τις υπηρεσίες μου αλλά δουλευω πρωινες ωρες και δε θα μπορεσω, αν κρινω απο την ωρα συναντησης των εθελοντων…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.