kozan.gr: “Καρφιά” του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Πρασίνου Β. Βασιλακόπουλου, για την πρώην Δημοτική Αρχή, στο θέμα των αδεσπότων: “Δε βρήκα τίποτα στα στοιχειώδη, δε βρήκα τίποτε σε συμβάσεις, είτε της οργανώτριας κτηνιάτρου, είτε της οργανώτριας περίθαλψης – Έχω απογοητευθεί ότι δεν υπάρχει φιλοζωικό σωματείο στην Κοζάνη – Το “Aγγίζωο” έχει να συνεδριάσει εδώ και 2 χρόνια – Μεμονωμένες φιλόζωες που με επισκέπτονται στο γραφείο μου δεν έχουν τον ίδιο θεσμικό ρόλο” (Βίντεο)

7 Ιουλίου 2020
18:32

 

“Καρφιά” του Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Πρασίνου Β. Βασιλακόπουλου, για την πρώην Δημοτική Αρχή, στο θέμα των αδεσπότων: “Δε βρήκα τίποτα στα στοιχειώδη, δε βρήκα τίποτε σε συμβάσεις, είτε της οργανώτριας κτηνιάτρου, είτε της οργανώτριας περίθαλψης. Έχω απογοητευθεί ότι δεν υπάρχει φιλοζωικό σωματείο στην Κοζάνη. Το “Aγγίζωο” έχει να συνεδριάσει εδώ και 2 χρόνια. Μεμονωμένες φιλόζωες, που με επισκέπτονται στο γραφείο μου δεν έχουν τον ίδιο θεσμικό ρόλο”.

 

24 σχόλια

  • Πες τα αντιδήμαρχε. Και μίλησε ειδικά για αυτούς τους φιλοζωους που μεμονωμένα δημιουργούν προβλήματα.
    Είσαι χαμηλών τόνων και κάποιοι μέσα στο δήμο δεν αφήνουν να φανεί το έργο σου γιατί έχουν προτιμήσεις υπέρ του διευθυντή. Σου είχα πει κάποτε ότι η ενότητα είναι μαύρη τρύπα και ρουφάει όσους έχουν αξία και δεν προσκυνούν στο πίσω γραφείο.

  • Για αυτό δεν μπορεί ο σημανδρακος να τα μαζέψει όπως είπαν προεκλογικά.Αλλα όπως είπε και ο Δήμαρχος εεε μωρέ λέμε και καμία υπερβολή προεκλογικά.Δηλαδη λέμε υπερβολές για να κερδίσουμε ψήφους δυστυχώς μας λέει κατάμουτρα και κορόιδα.Και μάλιστα κανένας από τους σημανδρακου Μιχαηλίδη είπαν τίποτα για αυτές τις δηλώσεις ίσως το ίδιο κάνουν και αυτοί

    • Η υπηρεσία δεν θελει κανέναν να την προσβάλλει. Ναι οκ οι αποφάσεις παίρνονται από τον πολιτικό προϊστάμενο, αλλά ο σχεδιασμός και η προτάσεις πρέπει να έρχονται και από την υπηρεσία και τους ειδικούς. Τώρα όσο για τη Ζεπ, ανύπαρκοι είναι όλοι τους.

  • Ένα χρόνο Αντιδήμαρχος, τα σκλιά αυξάνονται και πληθαίνουν τώρα φταίνε οι προηγούμενοι. Αξιοι της μοίρας μας

  • Ο κ. Βασιλακόπουλος ψεύδεται ασυστόλως. Οι συμβάσεις με κτηνιάτρους και συνεργείο περισυλλογής ήταν τα στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν στο δικαστήριο της πρώην Αντιδημάρχου και την αθώωσαν πανηγυρικά. Είναι ντροπή για τον νυν Αντιδήμαρχο να μηδενίζει το έργο των προηγούμενων και μάλιστα σε έναν πολύπαθο τομέα. Το ζήτημα των αδέσποτων είναι πολύπλοκο και απλώς μέχρι σήμερα στάθηκε τυχερός που δεν τον τραβολογούν σε δίκες

    • Βιάστηκατε λίγο να σχολιάσετε, μάλλον δεν ακούσατε όλη την συνέντευξη! Ο Αντιδήμαρχος μάλλον εννοεί ότι δεν υπήρχαν ενεργές συμβάσεις όταν ανέλαβε! Δούλευαν οικειοθελώς οι συνεργάτιδες του, αλλά μετά τις αποκατέστησε επιτυχώς

  • Οταν θα ξυπνησουν ολοι απο τον Μεγαλο Υπνο να μας το πουν για να ξερουμε μονο.Κατηγορει τους προηγουμενους λες και αυτος παρουσιαζει ΤΟ εργο

  • O κ. Βασιλακόπουλος λέει στο 1.10 πως στο κορωνοιό μειωσε στο μισό τα τα αδέσποτα. Aπό περιέργεια με ποιό τρόπο;

  • Μήπως η προηγούμενη δημοτικη αρχή μπορεί να μας πει τι έχει απογίνει το φιλοζωικό που έφτιαξε? Και ο κύριος Αντί το χρησιμοποιεί κατά το συμφέρον του?

  • Άκουσα πολύ προσεκτικά όλη τη συνέντευξη. Ουσιαστικά σαν να ακουγα την Τασοπούλου ή τον Γρηγοριάδη.
    – Είπε πως υπάρχει πρόβλημα με την νομοθεσία, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Είπε πως Θα ζητήσει από τους βουλευτές αλλαγή της νομοθεσιας, το έκαναν και οι προηγούμενοι.
    – Είπε πως μας φέρνουν σκυλιά απέξω, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Θα ζητήσει τη βοήθεια τη αστυνομίας, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Είναι πρόβλημα όλης της χώρας και όχι μόνο της Κοζάνης, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Έχουμε ενα από τα ελάχιστα αδειοδοτημένα καταφύγια, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Δε λύνεται σε λίγο καιρό, το έλεγαν και οι προηγούμενοι.
    – Θα γίνει κτηνιατρείο, το είχαν ξεκινήσει και οι προηγούμενοι.
    Αν βρείτε μια διαφορά στη διαχείριση παρακαλώ να μου την πείτε

  • Βαρέθηκα να ακούω ότι το θέμα των αδέσποτων είναι πολύπλοκο κλπ. Για όποιον δεν θέλει να ασχοληθεί, φυσικά και είναι πολύπλοκο. Σε όλα τα κράτη που έχω πάει, και είναι αρκετά, δεν υπάρχει πουθενά αδέσποτο. Πως λύθηκε το θέμα; Πολύ απλά. Καναν έναν τεράστιο χώρο υποδοχής στον οποίο πηγαίνει οποίο αδέσποτο κυκλοφορεί και το οποίο μαζεύει άμεσα ειδικό συνεργείο για τον σκοπό αυτό. Έτσι απλά.

    • Ακούστε με να σας πω. Κανένας αντιδήμαρχος δεν πρόκειται ποτέ να δώσει λύση. Λύση θα δώσει η αλλαγή νομοθεσίας. Αυτά που λέτε οτι συμβαίνουν έξω εδώ απαγορεύονται. Ο νόμος μιλά για επανένταξη στο φυσικο τους περιβάλλον. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και να αφήσει την υπηρεσία να κάνει αλλιώς τη δουλειά της.
      Ήταν άδικο που βρίζανε τον Ιωαννίδη, θα είναι άδικο που θα βρίζουν τον Μαλούτα. Οι πολίτες αντί να βριζουμε αυτούς πρέπει να πιέσουμε τους βουλευτές να αλλάξει η νομοθεσία αν θέλουμε ποτέ να βελτιωθεί η αλήθεια.
      Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα, τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνιδάκια.

  • 15 άτομα κατόρθωσαν να γίνεται αυτό που γίνεται απέναντι σε 60.000 κόσμο?!?!? 15 άτομα έχουν την ηθική ευθύνη των επιθέσεων που έχουν γίνει στην πόλη?!?! Βρείτε λύση….

  • Εγώ λέω να μετρήσουμε τον πληθυσμό των ζώων και να μας πει ανοιχτά επιτέλους ο Αντιδήμαρχος τι απέγιναν αυτά που λείπουν..

  • Ο Αχιλλέας Μπεος στο δήμο του Βόλου που έχω συγγενείς, πάντως έκανε πολύ καλή δουλειά….
    Στολίδι ο Βόλος μου έκανε φοβερή εντύπωση.
    Πολιτισμένος δήμος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.