Δήμος Σερβίων: Κατάθεση επτά (7) προτάσεων για χρηματοδότηση

8 Ιουλίου 2020
08:04

 

Αυτό το διάστημα κατατέθηκαν από τον Δήμο Σερβίων οι κάτωθι προτάσεις για χρηματοδότηση:

  • “Διαμόρφωση πλατείας Κοινότητας Μικροβάλτου του Δήμου Σερβίων”, προϋπολογισμού 243.000,00 € στο Πράσινο Ταμείο.

  • “Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου ΕΠΑΛ Σερβίων”, προϋπολογισμού 855.000,00 €, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  • “Ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίου 2ου και 4ου Νηπιαγωγείου Σερβίων” προϋπολογισμού 166.500,00 € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  • “Κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και δεξαμενής στη θέση “ΑΗΛΙΑ” Τ.Κ. Λιβαδερού” προϋπολογισμού 280.000,00 € στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  • “Χώρος εξυπηρέτησης Αλιέων και Επισκεπτών” προϋπολογισμού 159.860,00 € στο Πρόγραμμα Leader.

  • “Δημιουργία θέσεων θέας και αναψυχής” προϋπολογισμού 37.820,00 € στο Πρόγραμμα Leader.

Στο αμέσως προσεχές διάστημα ετοιμάζεται και θα κατατεθεί η πρόταση “Βελτίωση – εκσυγχρονισμός του αρδευτικού δικτύου κοινότητας Λευκάρων του Δήμου Σερβίων” προϋπολογισμού περίπου 1.100.000,00 στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

4 σχόλια

  • Καποια απάντηση για την ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ καταγγελία της παραταξης Ζεμπιλιαδου για την πρόταση Ελευθερίου για την ΜΑΒΕ ; είναι απλά Τετάρτη; Προτινε ο δήμαρχος χυτά αμιάντου σε έργο που έχει η περιφέρειά σε περιοχή που προσπαθεί να γίνει αρδευτικό;

  • Δηλαδή τα ποιο πάνω έργα δεν έχεις να πεις τίποτα;
    Πιάστηκες από την ΜΑΒΕ που στο κάτω κάτω είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας

    • Εάν είναι αρμοδιότητα της περιφέρειας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
      γιατί ο Ελευθερίου ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ πρότεινε να γίνει χυτά αμιάντου;
      Και σιγά τα έργα ρε φίλε. Κάτι τέτοια εντάσσονται από τους μηχανικούς κάθε δήμου κατά δεκάδες κάθε χρονο

  • Η προετοιμασια (μελετες κλπ) εγιναν απο τους προηγουμενους. Καλως κανουν και υποβαλλουν προτασεις στις προσκλησεις. Αλιμομο αν δεν το εκαναν, Θα ηταν για κρεμασμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.