Ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών & Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “Ερμής”, Λεωνίδας Ρηγάκης: “Προσωπική μου άποψη είναι να εφαρμοστούν τα μέτρα καθολικά, επομένως να παίζουν στην αγορά όλοι με ίσους όρους”

8 Ιουλίου 2020
09:24
Τα προβλήματα στην εστίαση λόγω των μέτρων του ιου, μου θυμίζουν την παρόμοια εποχή του αντικαπνιστικου νομου…
Ο νομος πρέπει να εφαρμοστεί σε Ολους η σε Κανένα.
Οσο υπάρχει το μεσοδιάστημα εγω παρανομώ λίγο..εγω πολυ..εγω καθόλου…
Θα υπάρχουν πρόβληματα και διχόνοια μεταξύ συναδελφων.
Προσωπική μου άποψη ειναι να εφαρμοστούν τα μετρα καθολικά, επομένως να παίζουν στην αγορά ολοι με ίσους όρους, να δωσουν το παράδειγμα και οι φορείς, ωστε να μην προκαλουν συνεχώς με ανοικτές εκδηλώσεις εγκαίνια κτλ… και να γινει μια σοβαρη συζήτηση για τη στήριξη επιχειρήσεων με διευκολύνσεις στην πραγματική οικονομία οσο θα κρατησουν τα μετρα, δεν γίνεται να λες σε καποιον θα λειτουργησεις με το 1/3 στη καλύτερη των πελατών σου, αλλα ολα τα εξοδα θα ειναι κανονικα.

10 σχόλια

  • Επρεπε να βγει ο μικρός απο τον δήμο να μιλησει σωστα και μετα να θυμηθείτε οι υπολοιποι φορεις και να ξυπνησετε ;

  • Πολύ σωστά όλα αυτά με μία υποσημείωση όμως.
    Να βγάλετε σαν σύλλογος μία λίστα που να εξηγεί ποιοι πριν το covid-19 ήταν εντάξει με τις υποχρεώσεις τους, ποιοι πλήρωναν κανονικά ενοίκια, δεη, τηλεθερμανση, εισφορές κτλπ
    και μετά ΝΑΙ, αυτοί να στηριχθούν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Γιατί πολύ υποκρισία έχει πέσει. Και τα χρέη όλων αυτών στους ώμους μας.Και τα μόνιμα κορόιδα στην πίεση και άλλοι με δανεικά και αγύριστα να το παίζουν επιχειρηματίες

  • Καθολική εφαρμογή των νόμων λοιπόν σημαίνει ασφαλίζουμε όλους τους εργαζόμενους μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πληρώνουμε όλα τους τα ένσημα και όχι ένα την εβδομάδα. Επίσης πληρώνουμε Κυριακές αργίες υπερεργασιες και 14 μισθούς μαζί με δωρα Πάσχα Χριστουγέννων και επίδομα άδειας. Δίνουμε κανονικά ρεπό και άδειες όπως ορίζει ο νόμος. Έτσι ΝΑΙ !!!!

  • Το μέτρο δεν έχει να κάνει με τη διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων αλλά με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό όλοι στα τραπέζια σας αποστάσεις. Λιγότερα τραπέζια, περισσότερη ασφάλεια. Μην αρχίσουμε να πιάνουμε μέτρα για τις αποστάσεις γιατί όλοι το ίδιο παρανομείτε.

  • Άρα συμφωνείτε με τον Ραφαηλιδη που τα είπε σωστά αν και σε κάποιους δεν άρεσε (συναδέλφου σας).

  • Mιλώντας γενικότερα, για να λειτουργουν οι επιχειρησεις με ισους ορους θα πρεπει και οι ενοικιαστες να πληρωνουν τα ενοικια και τους λογαριασμους στα μαγαζια και στους αποθηκευτικους χωρους που μισθωνουν και οχι να τα αφηνουν απληρωτα ολα και να πανε να στηνουν την επιχειρηση τους σε αλλο μαγαζι!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.