Δήμος Κοζάνης: Επανυποβολή αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και το Επίδομα Στέγασης – Με ραντεβού η διαδικασία

8 Ιουλίου 2020
12:15
Κανένα σχόλιο

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνουν κάθε ενδιαφερόμενο, πως η επανυποβολή των αιτήσεων για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην Κ.Ε.Α) και το Επίδομα Στέγασης τον μήνα Ιούλιο είναι αναγκαία για όσες αιτήσεις έπρεπε να ανανεωθούν τον Μάιο και για όσες πρέπει να ανανεωθούν τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα :

Μήνας Έγκρισης

Μήνας Αρχικής Επανυποβολής

Μήνας Επανυποβολής

Νοέμβριος 2019

Μάιος 2020

Ιούλιος 2020

Ιανουάριος 2020

Ιούλιος 2020

Ιούλιος 2020

Στους πολίτες που απαιτείται να υποβάλλουν τις ανωτέρω αιτήσεις στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης (αδυναμία ολοκλήρωσης της αίτησης με τους προσωπικούς κωδικούς TAXISnet), εφιστάται η προσοχή να φροντίσουν να κλείσουν εγκαίρως το

ραντεβού τους, καθώς υπάρχει μεγάλη προσέλευση.

Για ενημέρωση σχετικά με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά επανυποβολής των αιτήσεων ή οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, καθώς και για ραντεβού σχετικά με:

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (Πρώην Κ.Ε.Α)

Προνοιακά Επιδόμα Αναπηρίας

Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφάλιστων Υπερηλίκων

Επίδομα Γέννησης

μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικώς στο Κέντρο Κοινότητας

(2461028120 από τις 13.30 μ.μ. έως τις 15.30 μ.μ καθημερινά).

Σχετικά με το Επίδομα Στέγασης μπορούν να απευθυνθούν στο 2461021719 (εσωτερικό 1).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.