“Αλωνίζουν”και πάλι οι αρκούδες στο Δροσερό (Φωτογραφίες)

8 Ιουλίου 2020
21:58

“Αλωνίζουν”και πάλι οι αρκούδες στο Δροσερό. Κάθε βράδυ. δύο ημέρες μετά τη θεομηνία, κατηφορίζουν στο χωριό αναζητώντας τροφή, στις πληγείσες από την χαλαζόπτωση, εκτάσεις. Και δεν φαίνεται να πτοούνται από το κυνηγητό!

 

 

 

3 σχόλια

  • Ελάτε βρε παιδιά. Πως κάνετε έτσι!!! Μερικές αρκούδες μπήκαν μέσα στους μπαχτσέδες σας και εσείς δεν προσφέρατε ούτε ένα πιάτο φαγητό ημέρας. Τι πράγματα είναι αυτά. Που είναι η προοδευτικότητα και ο πολιτισμός σας. Ο κόσμος δεν φτιάχτηκε μόνο για τους ανθρώπους αλλά για όλα τα πλάσματα. Θα πρέπει να μοιραστείτε “απάνθρωποι” τα χωριά και τις πόλεις με αγέλες από σκυλιά, λύκους και αρκουδοοικογένειες. Όταν κυκλοφορούν αυτά εσείς θα κλειδώνεστε και θα κοιτάτε κρυφά από τις χαραμάδες.Οι αρμόδιοι του κράτους (εκλεγμένοι και διορισμένοι) εάν τολμήσετε και πειράξετε κάποιο από αυτά τα άγρια ζώα θα σας κλείσουν φυλακή γιατί έτσι λέει ο νόμος που δεν ξέρετε ποιοςτον ψήφισε αλλά ισχύει και έχει και πρόστιμα ίσα με την αξία του σπιτιού σου…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.