kozan.gr: Μ. Παπαδόπουλος μετά τη σημερινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου: “Ζητήσαμε να λειτουργήσουν άμεσα κάποια μέτρα που θα βοηθήσουν την περιοχή στο θέμα της εργασίας και καταπολέμησης της ανεργίας – Επίσης ζητήσαμε να δοθούν κίνητρα μέσα από διάφορα προγράμματα ειδικά για την περιοχή μας. Ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεση η αποκατάσταση των εδαφών – Κουβεντιάσαμε και για την Ακρινή Η ΝΔ έχει σχέδιο για αυτό που κάνει. Δεν κάνουμε κάτι για να διαλύσουμε την περιοχή” (Ηχητικό)

10 Ιουλίου 2020
13:51

 

Στο Kozan.gr μίλησε, πριν από λίγο, ο βουλευτής Κοζάνης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά τη σημερινή συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ των ενεργειακών βουλευτών της ΝΔ, από τις περιοχές που πλήττονται από την απολιγνιτοποίηση, με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κ. Χατζηδάκη κι άλλους θεσμικούς φορείς, αποκαλύπτοντας μερικά σημεία από το περιεχόμενο της συζήτησης. Όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος: “Ζητήσαμε να λειτουργήσουν άμεσα κάποια μέτρα που θα βοηθήσουν την περιοχή στο θέμα της εργασίας και καταπολέμησης της ανεργίας. Επίσης ζητήσαμε να δοθούν κίνητρα μέσα από διάφορα προγράμματα ειδικά για την περιοχή μας. Ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι ενδιαφέρεται να προχωρήσει άμεση η αποκατάσταση των εδαφών. Κουβεντιάσαμε και για την Ακρινή – Θα επισκεφτεί ο Χατζηδάκης την Ακρινή και θα συζητήσει με τους κατοίκους αν θέλουν να μετεγκατασταθούν ή να γίνει κάτι αναπτυξιακό ειδικά στο χωριό.  Η ΝΔ έχει σχέδιο για αυτό που κάνει. Δεν κάνουμε κάτι για να διαλύσουμε την περιοχή” , κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

 

18 σχόλια

  • Ωραίος ο Παπαδόπουλος
    Κλείνει η ΔΕΗ και ανοίγουν προγράμματα του ΟΑΕΔ των νέων Αγροτών να δωθούν κι αποζημιώσεις κ.λ.π
    Κλείνουμε την ΔΕΗ και ανοίγουμε επιδόματα!!!!
    Τεράστια επιτυχία κ. παπαδόπουλε!!!!
    Μπράβο σας γιατί με κόσμιο τρόπο προσπαθείς να μάς ταΐσεις κουτόχορτο!!!!

    • θα σου κάνει σιδηροδρομική εγνατία. Θα περνάει και από τα διόδια της Σιάτιστας. Τι άλλος θες? όλα καλά

  • Αν θυμάμαι καλά η απολιγνιτοποίηση θα πραγματοποιούνταν, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό το 2028, μετά το πήγε στο 2023. Αυτή η διαφοροποίηση μάλλον έγινε γιατί το σχέδιο, είναι τόσο ολοκληρωμένο και ασφαλές,που θα μπορούσε να βγει 5 χρόνια νωρίτερα!
    Επίσης για να μην θεωρήσουμε ότι ένας βουλευτής λέει λόγια του αέρα, θα μπορούσε ο βουλευτής να μας αποκαλύψει κάποια κομμάτια (όχι όλα) από το σχέδιο της ΝΔ;
    π.χ. να απαντάει στα παρακάτω:

    ΔΡΑΣΗ 1: (ΟΝΟΜΑ ΔΡΑΣΗΣ;), Π/Υ:(ΠΟΣΟ;) ΠΗΓΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ: (ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ;), ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: (ΑΡΙΘΜΟΣ;) ΕΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ: (ΧΡΟΝΙΑ;), έτσι για να πιστέψουμε και εμείς οι δύσπιστοι ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο με αρχή μέση και τέλος

  • ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 35.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ,ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.

  • Τι ακριβως ζητησατε;και τι ακριβως δεσμευτηκε;μηπως ζητησατε δικαιη μεταβαση,πρασινη ενεργεια(πρασσειν αλογα!),υδρογονα,εξυπνη γεωργια και μηχανηματα που θα μετρανε τον καθαρο αερα;(αφου δεν θα υπαρχει η ΔΕΗ)

  • Αφηστε για λιγο την δικαιη μεταβαση και το πρασσειν αλογα!σημερα ειναι μεγαλη ημερα!σημερα μετραμε αριστουχους μαθητες και ολιγοτερο αριστουχους για τις επιτυχιες τους!στειλτε κανενα συγχαρητηριο τηλεγραφημα στα παιδια!κσλεστε τους στα γραφεια σας να τους τιμησετε δοντως!
    Αυτα τα παιδια μια μερα θα μας δοξασουν και εντος και περισστερο εκτος Ελλαδος.

  • Σίγουρα όλους σας με πρώτο τον αρχηγό σας η Γερμανία θα σας δώσει συγχαρητήρια. Φροντίσατε να έχουν δουλειά οι γερμανικές εταιρείες αδιαφορώντας πλήρως για 35000 χιλιάδες Έλληνες πολίτες που θα μείνουν χωρίς δουλειά.

  • δεν θελουμε δουλειες δεν θελουμε αναπτυξη, ενα επιδοματακι για καφε και τυροπιτα και ειμαστε ενταξει..και μενουμε ευρωπη(εκτος απο τους νεους επιστημονες)

  • Οσοι σας ψηφισαν ξανα ως σωτηρες θα κοψουν τα χερια τους ολες οι δουλειες θα κλεισουν στην χωρα με νδ

  • Σε κάθε ανακοίνωση λέτε ότι έχετε σχέδια για την περιοχή μας….αλλά…..ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!!

    • Οχι άλλο κάρβουνο! Μορφωθείτε! Η γη της δυτηκης Μακεδονίας μπορει και χωρίς λιγνίτη, ελεος πια που κανατε το κάρβουνο πρωταγωνιστή της ζωης μας

  • Κοροϊδία και ξανά κορόιδα. Δυστυχώς και αυτοί όπως και οι προηγούμενοι βουλευτές που έβγαλε η περιοχή μας δεν
    αξίζουν μία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.