Η τρίτη εβδομάδα του Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης ξεκινάει13-17 Ιουλίου: «Ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» του Χόρχε Μπουκάι!!

10 Ιουλίου 2020
13:49
Κανένα σχόλιο

-Να σου πω μια ιστορία;
«Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το τσίρκο, και στο τσίρκο μου άρεσαν πιο πολύ τα ζώα. Μου έκανε τρομερή εντύπωση ο ελέφαντας που, όπως έμαθα αργότερα, είναι το αγαπημένο ζώο όλων των παιδιών».
(…)
«Έτσι είναι! Όλοι είμαστε λίγο- πολύ σαν τον ελέφαντα του τσίρκου. Περιδιαβαίνουμε τον κόσμο δεμένοι σε εκατοντάδες παλούκια που μας στερούν την ελευθερία». (Χόρχε Μπουκάι, «Να σου πω μια ιστορία», εκδ. Όπερα).
Η τρίτη εβδομάδα του Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης ξεκινάει!
Διασκεδάζοντας, μέσα από μια παράσταση του τσίρκου, θα μάθουμε:
πώς μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας,
ποιοι φόβοι μάς κρατάνε «αλυσοδεμένους»,
πώς να γίνουμε αληθινά ευτυχισμένοι!
Θα μιλήσουμε, επίσης, για την προστασία των ζώων και της φύσης…
…πάντα τηρώντας τις αποστάσεις!!

3η Εβδομάδα 13-17 Ιουλίου:

«Ο Αλυσοδεμένος Ελέφαντας» του Χόρχε Μπουκάι!!

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων: Μαρία Μπατάνη

Εμψυχωτές (αλφαβητικά): Σεβαστή Αϊβαζίδου, Δέσποινα Αποστολίδου, Ραφαέλλα- Μαργαρίτα Κονταξή, Σουέλεν Κωνσταντινίδου.

Πληροφορίες στην Αίθουσα Τέχνης και στο τηλέφωνο 2461024062

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.