Τελωνείο Νίκης: 300 αυτοκίνητα, από τη Φλώρινα, περνούν καθημερινά τα σύνορα για ανεφοδιασμό καυσίμων, επίσκεψη σε γιατρό, ακόμη και για καφέ (Βίντεο)

10 Ιουλίου 2020
14:59

 

300 αυτοκίνητα, από τη Φλώρινα, περνούν καθημερινά τα σύνορα για ανεφοδιασμό καυσίμων, επίσκεψη σε γιατρό, ακόμη και για καφέ. Δείτε το σημερινό ρεπορτάζ του FLASH

 

24 σχόλια

  • Μονο στα σύνορα θα επρεπε να εχει διόδια και οχι εντος Ελλάδας, απαραδεκτο να πληρωνουμε 3-4διοδια για 200 χιλιόμετρα. Βαλτε 10€ διοδια στα σύνορα να στρώσει η κατάσταση.

  • τα ιδια γινονται και στα συνορα με Βουλγαρια και Τουρκια, ισως Αλβανια οχι μονο στα συνορα με την Βορεια Μακεδονια…

  • Και οι περισσοτεροι απο αυτους που πανε για καφε στα σκοπια,κρατουσαν σημαιες και το επαιζαν μακεδονομαχοι!

  • Αυτοι που πανε για καφε και καζινο στα σκοπια,φωναζαν αρον!αρον!μακεδονομαχοι της φουσκας!στην ελλαδα,βραχνοκοκορια με εθκικοφροσνη,στα σκοπια,κοτες!εκει στην σειρα να πιουν καφε και να παρουν σπορτεξ!Ελληναραδες,καρμιριδες!κατα τα αλλα αγαπατε την πατριδα!

  • ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΤΕ ΡΕ ΑΣΤΕΙΟΙ ; ΒΟΛΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΞΩ ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΒΕΣΑΙ!!!ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΑΜΕΡΑ!

  • Καλά κάνουν και πάνε βρε παιδιά! Να προσέχουν μόνο να μην κολλήσουν τον ιό και να επιστρέψουν ασφαλείς. Ελεύθερη αγορά έχουμε, γιατί να μην πάνε! Εσείς που πάτε, δλδ, και ψωνίζετε στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων ξένων συμφερόντων, τύπου Lidl, MediaMarkt, Intersport, Public, One Salonica, Mediteranean Cosmos ή αγοράζετε από το Internet από ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, νομίζετε ότι είστε καλύτεροι;
    Γιατί δεν πάτε να αγοράσετε παπούτσια, ρούχα, λαχανικά, τηλεοράσεις, λευκές συσκευές, από τα καταστήματα της γειτονιάς σας ή από καταστηματάρχες της πόλης σας, που τους αγαπάτε και τους πονάτε τόσο πολύ; Μην κράζετε λοιπόν, τον οποιονδήποτε, πριν μάθετε για τον λόγο για τον οποίο το κάνει!

  • Έτσι δείχνουν την αγάπη για την πατρίδα, το σεβασμό στον μόχθο των Ελλήνων επιχειρηματιών και εργαζόμενων, έτσι στηρίζουν την τοπική αγορά και ευελπιστούν για το καλό των παιδιών τους!!!
    Και μετά βρίζουν το “κράτος” το οποίο φταίει για όλα.
    Ας αρχίσουμε εμείς, ο καθένας χωριστά να κάνουμε τα πρώτα βήματα στήριξης αυτής της χώρας, για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Εδώ θα πάω με τα πόδια στην πλατεία του χωριού ή της πόλης μου και θα πληρώσω τον καφέ 2-3€, θα απολαύσω την παρέα, την κουβέντα με τους γνωστούς ανθρώπους, οι οποίοι θα έρθουν να ψωνίσουν από το μανάβικο, κρεοπωλείο, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κατάστημα ενδυμάτων ή υποδημάτων που διαθέτω, θα έρθει να τον εξετάσω ως γιατρός ή οδοντίατρος, θα έρθει στο βενζινάδικό μου για καύσιμα, θα φέρει το παιδί του στο φροντιστήριο ή παιδότοπο που έχω… κλπ κλπ
    Και θα μου πει “καλημέρα” ή “καλησπέρα” και θα του χαμογελάσω. Ίσως να έρθει και το παιδί του να μου ζητήσει δουλειά κάποια στιγμή, ίσως να πάει και το δικό μου να δουλέψει στη δική του καφετέρια κάποτε, ποιος ξέρει!

  • Μπορείς να πας να ψωνίσεις, να πιείς, να φας, να τζογάρεις, να επενδύσεις, να ζήσεις, να καλοπεράσεις και να κάνεις ότι γουστάρεις γενικώς όπου εσύ θέλεις χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν. Δικά σου είναι τα λεφτά δική σου και η ζωή. Τέλος αυτό το θέμα.
    Την επόμενη όμως φορά που θα σου φταίει το κράτος και η εκάστοτε πουλημένη κυβέρνηση μην σε δω στους δρόμους με σημαία. Πέρνα από έναν καθρέπτη να δεις ποιος φταίει και να καταλάβεις το γιατί παίρνεις ότι σου αξίζει.
    υγ. Κανένα απολύτως θέμα δεν έχω με τους Σκοπιανούς ούτε και με αυτούς που έχουν σοβαρό λόγο να θέλουν να περάσουν τα σύνορα (που λογικά είναι ελάχιστοι), όταν όμως (με την κατάσταση αυτή) το ζόρι κάποιου είναι να βάλει 30 λεπτά φθηνότερη βενζίνη και να πιεί καφέ 1μιση ευρώ φθηνότερα ε τότε λίγο ντροπή δεν θα έβλαπτε νομίζω κανέναν.

  • Έρχεται ο Ηλίας Κασιδιάρης με τους ανδρειωμενους του.
    Η Ελλάδα ανήκει στους ελληνοψυχους.
    Nα περασει διαχειριστή,δε βρίζω μιλάω πολιτικά.

  • Κύριε Λαζαρε μήπως ζεις σε κάποιον περασμένο αιώνα η σε κάποια ιδανική περιοχή όπου υπάρχουν ακόμα οι μπακάληδες της γειτονιάς , τα πιο σύγχρονα Ελληνικά καταστήματα , μήπως βρήκες κανα μαγαζί με φθηνά ελληνικά ποιοτικά προϊόντα και δεν το γνωρίζουμε ..! Σε παρακαλούμε πολύ γράψε κάτι και στείλτε και στο Μητσοτακη να μη μας φέρει τους Γερμανούς να μας αναπτύξουν ..!!!!!!!!!!

    • Φίλε Μ.Γ. να αντιλαμβάνεσαι αυτά που διαβάζεις! Έχουμε την ίδια άποψη και οι 2! Ωστόσο, και συνοικιακά μανάβικα υπάρχουν και καταστήματα με οτιδήποτε χρειαστείς, από ρούχα και παπούτσια, μέχρι ηλεκτρολογικά και φωτιστικά! Αν προσέξεις λίγο γύρω σου θα τα βρεις. Και στην Κοζάνη, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χωριό! Βέβαια οι τιμές τους δεν είναι τόσο ανταγωνιστές όσο των Supermarkets ή των μεγάλων πολυκαταστημάτων ξένων συμφερόντων, αλλά αυτό είναι το αντίτιμο που θα πληρώσουν αυτοί που διαμαρτύρωνται για αυτούς που δίνουν τα λεφτά στους ξένους. Να γνωρίζουν ότι Ελληνικά και φθηνά, δεν συμβαδίζουν!

      Κι εγώ είμαι της άποψης να υποστηρίζουμε τους ντόπιους παραγωγούς και εμπόρους, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που θα γλυτώσεις 100 ή 200 € αν αγοράσεις κάτι από τους “ξένους”! Στην περίπτωση αυτή, ο καθένας βάζει κάτω τα κουκιά του, και αποφασίζει τι μπορει να αγοράσει με αυτά που έχει και από ποιον!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.