kozan.gr: Γ. Ιωαννίδης (Πρώην πρόεδρος ΟΑΠΝ & νυν δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης): “Ντροπή για την παγκόσμια κοινότητα η απόφαση του Τουρκικού κράτους για την Αγία Σοφία”

10 Ιουλίου 2020
20:30

 

Την απόφαση του τουρκικού Συμβουλίου της Επικρατείας να προχωρήσει στην ακύρωση του προεδρικού διατάγματος Ατατούρκ του 1934, που όριζε το καθεστώς της Αγίας Σοφίας ως μουσείο κρίνοντας ότι είναι παράνομο, ανοίγοντας, ουσιαστικά, το δρόμο για τη μετατροπή της σε τζαμί, σχολίασε, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, o πρώην πρόεδρος ΟΑΠΝ & νυν δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης, Γ. Ιωαννίδης, σημειώνοντας τα ακόλουθα: “Ντροπή για την παγκόσμια κοινότητα η απόφαση του Τουρκικού κράτους για την Αγία Σοφία… Ο πολιτισμός δεν ακυρώνει τη βαρβαρότητα, αλλά πολλές φορές την επικυρώνει”.

 

22 σχόλια

    • Μα που κολλούν οι Πρέσπες; πες τον Κουλη σου να αναιρέσει τη συμφωνία. Απλά. Εδώ όμως μιλάμε για την Αγία Σοφία τον ναό της Σοφίας του Θεού!

    • Πόσο σανό φιλε μου. Η Νέα Δημοκρατία που και καλά διαφωνούσε τι έκανε; Βόρεια Μακεδονία την ανεβάζει Βόρεια Μακεδονία την κατεβαζει. Όλοι τη θέλανε τη συμφωνία κάποιοι απλά δούλεψαν το λαό για τα ψηφαλακια. Και μετά σε φταει ο Ιωαννίδης ο οποίος ο άνθρωπος διαφωνούσε κιόλας

      • ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ είναι κυβερνήσεις που δούλευαν για τον κύκλο τους και μόνο και όχι για την πατρίδα.
        Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
        Όταν μιλάμε για προδοτική στάση του τσιπριζα στο μακεδονικό,μιλάμε και για την συνέχεια της προδοσίας από τον ακατανομαστο…
        Δεν έχετε και κάποια διαφορά δηλαδή,εκτός από τον κατά δήλωση ανθελληνισμο σας.

  • Εσυ που μιλας για προδοσια των Πρεσπων μηπως εισαι απο αυτους που πηγαινουν στα σκοπια να αγορασουν βενζινη;και να ψωνισουν απο τα σουπερ μακαρονια;αγανακτισμενε υπερπατριωτη!εδω το παιζεις μακεδονομαχος και στα σκοπια στην ουρα να ψωνισεις,κοτα!

  • Αφού έκανες τη δήλωση τώρα αισθάνομαι πιο ήσυχος και ανακουφισμένος.Ολοι μας έγιναν υπουργοί εξωτερικών.Αιντε τραβά να μαζέψετε κανένα αδέσποτο που μου γίνατε ειδικοί επί των πολιτιστικών όλοι οι αγράμματοι!!!

    • Μίλα με τη Δουνια αφού ψάχνεις γραμματισμενο. Βλέπεις η κουλτούρα σου είναι υψηλοτατη! Αγράμματοι ήταν κι ο Κολοκοτρώνης κι ο Μακρυγιάννης. Και λοιπόν; εσύ σε τι διαφέρεις από αγράμματους;

  • Επειδή πιασατε τις Πρέσπες και επειδή ο σανος πάει σύννεφο, τι έκανε η κυβέρνηση ένα χρόνο για το θέμα; Τουμπεκί ψιλοκομμένο, ατελείωτες δηλώσεις για Βόρεια Μακεδονία. Σας πήρε τα ψηφαλακια και όλα καλά. Μόνο εσείς έχετε μείνει που δεν πήρατε χαμπάρι τι γίνεται

  • Εσυ που δεν εισαι αγραμματος,τι γραμματα ξερεις;για γραψε μας!πετας ενα αγραμματοι και καθαρισες!γραψε μας τι γραμματα ξερεις,να σε απαντησουμε!αιντε!ποντικομαμη!

  • Οι πσπαδες ξεσηκωνονται για τις δικες τους εκκλησιες!η Αγια Σοφια πεφτει μακρυα!
    Τωρα δεν βγαινουν να βροντοφωναξουν κατα του ερντογαν!
    Ραγιαδισμος και αγιος ο Θεος!
    Κλεισαν τις εκκλησιες για δυο μηνες και αγριεψαν!
    Τωρα που κλεινει για παντα Η Αγια Σοφια;
    Μουγκα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.