Τον εκρηκτικό νεαρό Στάθη Αθανασιάδη από την Κοζάνη Φ.Σ. έκλεισε η Ελλάς Μονάχου

12 Ιουλίου 2020
14:08

Τον εκρηκτικό νεαρό Στάθη Αθανασιάδη από την Κοζάνη Φ.Σ. έκλεισε η Ελλάς Μονάχου.

Ο 23χρονος “Σόκοο”, όπως τον φωνάζει όλοι η Κοζάνη, μεγάλωσε και ανδρόθηκε στην Ακαδημία Παοκ Κοίλων, στην οποία αγωνιζόταν για 9 χρόνια με μεγάλη επιτυχία!

Τα τελευταία 2 χρόνια μετακόμισε στην ιστορική ομάδα Κοζάνη Φ.Σ.! Με την οποία κατάφερε την τελευταία χρονιά την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο Στάθης είναι ταχυδυναμικός και καλός στο ψηλό παιχνίδι. Μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις το οποίο τον κάνει ένα πολυτελές εργαλείο για κάθε ομάδα.

Η Ελλάς Μονάχου θέλει να ευχαριστήσει τον Νίκο Γκουργκούτα ο οποίος μας είπε τα καλύτερα λόγια για τον ΣΟΚΟΟΟ και για άλλα παιδιά που τα γνωρίζει καλά από την Ακαδημία Παοκ Κοίλων!

https://www.facebook.com/DoryforosMuc/

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στο παιδί αλλά έχω απορία. Τι κατηγορία είναι η ομάδα? μπορεί να καλύψει το κόστος (διαβίωση διαμονή κτλ) του ποδοσφαιριστή?
    Δεν ειρωνεύομαι αλλά δεν την ακούσει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.