kozan.gr: Καταγγελία του Προέδρου Τριγωνικού Γ. Παπαθανασίου για τα προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού

12 Ιουλίου 2020
22:36

 

 Καταγγελία του Προέδρου Τριγωνικού Γ. Παπαθανασίου, κατά του Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου και των αρμόδιων υπαλλήλων, για τα προβλήματα στην υδροδότηση του χωριού. Όπως λέει ο ίδιος στο kozan.gr, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, το κλείσιμο των βανών στο δίκτυο του Τριγωνικού για να δoθεί νερό στην κοινότητα Πολυρράχου, είχε ως αποτέλεσμα να μείνει η κοινότητα Τριγωνικού χωρίς νερό από τις 8 το βράδυ, ενώ τόσο ίδιος όσο και οι κάτοικοι του χωριού ζητούν εισαγγελική παρέμβαση

 

10 σχόλια

  • Για σοβαρευτείτε, το νερό είναι κοινό αγαθό για όλους, δεν θα πάθετε τίποτε, αν δώσετε κάποιες ώρες και στο Πολύραχο.

    • Δεν το ξέρεις καλά το θέμα.
      Στην προκειμένη περίπτωση το Πολύραχο είχε νερό, το Τριγωνικό δεν είχε γιατί ο δήμαρχος κρατάει τα κλειδιά και ο πρόεδρος του Τριγωνικού δεν έχει πρόσβαση στην δεξαμενή για να φροντίσει για το νερό του χωριού του.
      Αν είναι δυνατόν ο πρόεδρος (όπως και ο αρμόδιος υπάλληλος) να μην έχει κλειδί από την δεξαμενή.

  • Τοσες ωρες μεινατε χωρις νερο;Αμαν!!!Παλι καλα που δεν παθατε και καμια αφυδατωση.Αλλο θεμα δεν εχετε;Γραψε και κανενα ακομα.

  • Ο δήμαρχος ήρθε να τραβήξει φωτογραφία την βρύση που είχε νερό στο στο πιο χαμηλό σημείο στο χωριό..

  • Πάντως ο δήμαρχος τράβηξε πολύ ωραία ήρθε το νερό μετά από 5 ώρες που δεν είχαμε..
    Γιατί δεν πήγε να τραβήξει τα πάνω πάνω σπίτια που ακόμα δεν έχουν νερό;;
    Τα παρουσίασε όλα όπως τον βόλευαν..
    Για φωτογραφίες κ βίντεο καλός είσαι

  • Το Τριγωνικό έδειξε τον πολιτισμό του το 2011, παραχωρώντας νερό στο Πολύρραχο! Επίσης έδειξε τον πολιτισμό του την προηγούμενη Κυριακή υποδεχόμενο το Δήμαρχο για να συζητηθεί το θέμα της υδροδότησης! Αντ’ αυτού ο δήμαρχος επέλεξε να πει αυτά που ήθελε εκεινος, χωρίς να ακούει την πραγματικότητα των κατοίκων! Και σήμερα ήρθε στο χωριό σε ρόλο χωροφυλακα, να δει αν υπάρχει νερό επιλεκτικά!

  • 100 εκατομμύρια δίνει η κυβέρνηση για επιδότηση στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σεις οι αχάριστοι θέλετε νερό; Πάρ’τε ηλεκτρικά αυτοκίνητα και σκάστε!

    Η λύση και για το Τριγωνικό και για το Πολύρραχο είναι μια νέα γεώτρηση, στον καρστικό υδροφορέα. Νερό υπάρχει, λεφτά δεν υπάρχουν! Τα λεφτά μας γίνονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα κι ανεμογεννήτριες και εισαγωγές ρεύματος απ’ την Τουρκία! Κατά τα λοιπά, μας “ενόχλησε” ο Ερντογάν με την ΑγιαΣοφιά …

  • Μπράβο στο Δήμαρχο! 30 κ.μ. νερό την ώρα φτάνει για τρία χωριά όχι μόνο για δύο. Το νερό είναι κοινό αγαθό και πρέπει να μοιράζετε ισόποσα και όχι ένα χωριό να έχει νερό και το άλλο να μην έχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.