Πανηγύρια τέλος! Τι αποφάσισαν οι λοιμωξιολόγοι

13 Ιουλίου 2020
15:21

Την ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, αποφάσισε να προτείνει στην κυβέρνηση η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων.

Επίσης, αποφασίστηκε η εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας, και η επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

17 σχόλια

  • Από την στιγμή που γίνονται γλέντια σε γάμους, σε μπουζουξίδικα, σε club κτλ, ποιο το νόημα της απαγόρευσης; Όλον αυτόν τον κόσμο που ζει από αυτές τις εκδηλώσεις, ποιος θα τους ταΐσει;

  • Έλα οι μίζεροι που έχουν αλλεργία με την Αποκριά και όλες τις παραδοσιακές εκδηλώσεις να βγουν από τις τρύπες τους και να βγάλουν τη χολή τους!

  • Εμείς σαν χώρα δεν είχαμε κρούσματα . Τα κρούσματα αυξήθηκαν όταν άνοιξαν τα σύνορα και ειδικά για τους Σέρβους που είχαν έξαρση!! Για να κάνουμε λοιπόν τη χάρη στους ξένους. Θα πρέπει εμείς πάλι να μείνουμε μέσα , να μην πάμε διακοπές, να μην γιορτάζουμε γενικώς! Και μη ξεχνάμε ότι η ηπειρωτική Ελλαδα δε στηρίζεται στον τουρισμό αλλά στον ντόπιο!

    • Σωστα.. ποιος νοιαστηκε πως τα φερνει βολτα ενας συλλογος μια ομαδα, οι ταβερνες του χωριου. Μονο οι ηεμοδοχειακες μοναδες μας νοιαζει κ ειδικα οι μεγαλες… αυτες που δινουν 600ε το μηνα για 15ωρες δουλεια τη μερα

  • Τωρα θα ελεγξουν τους εποχικους εργατες???????????
    Εδω μιλαμε για την αντιμετωπιση του Ελληνικου λαου σαν να εχει IQ κατω του κατωτερου

  • Τις πτησεις απο εξωτερικο δεν τις απαγορευουν.μονο τα πανηγυρια!
    Κουλη στο τελος θα πεσεις απο τις απαγορευσεις!υποκριτες!
    Ας ελθει ο σεπτεμβριος και θα δειτε,ποιους απαγορευετε!
    Μονο τους ξενους νοιαζεστε!εμεις εδω;ας πεθανουμε της πεινας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.