Έπαιξαν ποδόσφαιρο για την “Ηλιαχτίδα” – Παλαίμαχοι Αλιάκμονα Αιανής – Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκη 1-4 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Ιουλίου 2020
07:28
Κανένα σχόλιο
εχωριστός φιλικός φιλανθρωπικός αγώνας  μεταξύ  των βετεράνων  του Αλιάκμονα Αιανής και των βετεράνων του  ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα  13 Ιουλίου  στο γήπεδο της Αιανής.

Για μια ακόμη φορά οι   παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και της Αιανής  έδειξαν  το κοινωνικό τους πρόσωπο !

Τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων και Φίλων  παιδιών με αναπηρία με την επωνυμία “Ηλιαχτίδα”.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι  Πάμπλο Γκαρσία,  Κώστας Ιωσηφίδης, Παντελής Καπετάνος, ο Μάκης Κερμεννίδης και ο πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Βασίλης Πάλλας.

Τις βραβεύσεις έκαναν οι Γιάννης Κουμπούρας, Γιάννης Αποστόλου, Κώστας Βαβλιάρας, Νέστορας Μητσιάκος και Σάββας Σαλτσίδης.

Αναμνηστικά δωρακια δόθηκαν στους Παλαιμαχους του ΠΑΟΚ απο τους Παλαίμαχους της Αιανής.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 1-4 υπέρ του ΠΑΟΚ. Για τους νικητές σκόραραν Χασιώτης, Αλιβάνογλου και Τανταλίδης (2) ενώ για την Αιανής το γκολ της τιμής σημείωσε ο Βασίλης Πάλλας.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κ. Ζούγρας, Παπαγερίδης, Κουτούλας.

Οι αποστολές των ομάδων

Αλιάκμων Αιανής: Μητσιάκος, Κουμπούρας, Τζημολακας, Καραμανωλας, Τέλλος Γ., Μπούλης Μ., Μπούλης, Κοκκωνας Γ., Αραγιάς,
Μπακούτσης, Μαυρέλης.
Μπαλιάκας, Κύρινας Αθ., Νάνος, Αλεξόπουλος, Γκόντουρας, Βαβλιάρας Α., Βαβλιάρας Κ., Γκουλιάφας, Πάλλας.

ΠΑΟΚ (Παπαχρηστούλης): Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Μαλιούφας, Νάστος, Λαγωνίδης, Καπετανόπουλος, Χασιώτης, Αλεξανδρίδης, Αλιβάνογλου, Ατματζιδης Ζαχ., Τανταλίδης.

Τσορακλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουκκίδης, Κουρτσαλίδης, Ζιγκερίδης, Μήτογλου, Στη Ιανός.
Γιατροί: Λευκαδίτης και Κερμενίδης.

Μετά το τέλος του αγώνα οι Παλαίμαχοι αναπλήρωση τις θερμίδες τους απολαμβάνοντας το παγκοσμίως φήμης ψητό της Αιανής.

Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και Φίλων  ΑΜΕΑ  Δυτικής Μακεδονίας  “Ηλιαχτίδα”
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας με την επωνυμία “Ηλιαχτίδα” ιδρύθηκε το 1999, στην Κο­ζάνη, ως μη κερδοσκοπικό Σωματείο, αρχικά ως Σύλλογος Γονέων & Φίλων Παιδιών με Αισθησιοκινητικές Διαταραχές Δυτ. Μα­κεδονίας.

Συγκροτήθηκε από γονείς παιδιών με προβλήματα κίνησης, διαταραχές λόγου, νοητική υστέρηση, καθώς και από πολίτες της περιοχής.

Ο σύλλογος λειτουργεί το Σπίτι της ηλιαχτίδας όπου παρέχονται υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης σε παιδιά με αναπηρία. Διεύθυνση Αιανής και Λέκκου γωνία στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Δραστηριότητες του συλλόγου:
– κατασκευές, μαγειρέματα, παιχνίδια κλπ
– ομάδες στίβου
– ομάδα θεάτρου
– ομάδα Zumba
– ομάδα παραδοσιακού χορού
– ομάδα κολύμβησης

https://matiesstasport.blogspot.com/2020/07/1-4.html

Ευχαριστήριο Παλαίμαχοι Αιανής

Παλαίμαχοι Αιανής – Παλαίμαχοι ΠΑΟΚ. Για την Ηλιαχτίδα.

Ήταν εκείνα τα χαμόγελα των παιδιών που ζωγράφισε στα πρόσωπά τους η χαρά και η ικανοποίηση αντικρύζοντας από κοντά τα ποδοσφαιρικά τους ινδάλματα. Κι αυτά τα κρυφά, εμάς των μεγάλων που γίναμε για λίγη ώρα παιδιά και παίξαμε ξανά ποδόσφαιρο.
Μια γιορτή του ποδοσφαίρου στήθηκε στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Κοζάνης, την Αιανή. Μια γιορτή που αποθέωσε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου και των ιδανικών του. Μια γιορτή για την Ηλιαχτίδα αλλά και για όλους όσοι συμμετείχαν.
Ως παλαίμαχοι Αιανής αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:
Την Ηλιαχτίδα και τα παιδιά της που μας έδωσαν τη δυνατότητα να παίξουμε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα μέσα και έξω από το γήπεδο.
Τους παλαιμάχους του ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και βρέθηκαν μαζί μας στο γήπεδο.
Τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή με μεγάλη καριέρα σε Ελλάδα και Ρουμανία και νυν προπονητή της Κοζάνης Παντελή Καπετάνο και τον Αιανιώτη Βασίλη Πάλλα πρώτο σκόρερ του 4ου Ομίλου της Δ Εθνικής, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τον Ιωάννη Αποστόλου αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης και υπεύθυνο μηχανικό της εταιρίας Μυτιληναίου στην περιοχή για την αμέριστη βοήθειά του.
Τους χορηγούς που στήριξαν αυτή την προσπάθεια.
Την κοινωνία της Αιανής αλλά και της ευρύτερης περιοχής που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα και να στηρίξει.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η παρουσία του γενικού αρχηγού της ομάδας και παλιά δόξα των ασπρόμαυρων Κώστα Ιωσηφίδη καθώς και των προπονητών της πρωταθλήτριας ομάδας Κ19, του εμβληματικού Pablo Garcia και του δυναμικού Mirosław Sznaucner, πρόσθεσε κι άλλη αίγλη σε ένα, κατά τα άλλα, σημαντικό γεγονός.
Να είμαστε γεροί να ξανανταμώσουμε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.