Στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο High TV ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Κοζάνης Ν.Δ Σ.Κωνσταντινίδης σε μια συζήτηση για τις νέες επενδύσεις, νέες τεχνολογίες και νέες θέσεις εργασίας στην Π.Ε. Κοζάνης (Βίντεο)

14 Ιουλίου 2020
12:59

Στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο High TV καλεσμένος ο βουλευτής Ν. Κοζάνης Ν.Δ Στάθης Κωνσταντινίδης σε μια συζήτηση για τις νέες επενδύσεις, νέες τεχνολογίες και νέες θέσεις εργασίας στο Νομό Κοζάνης, τη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απολιγνιτοποίση, το μεγάλα στοιχήματα της επόμενης μέρας για την περιοχή, τα προβλήματα του νομού που θέλουν άμεση αντιμετώπιση, τον νέο Νόμο για τις Δημόσιες Συναθροίσεις, την υγειονομική κρίση, την επόμενη μέρα στην οικονομία, τους φόβους της αγοράς για λουκέτα, ύφεση, ανεργία και μεταβολή των εργασιακών σχέσεων, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τις απειλές των Τούρκων, την τουρκική προκλητικότητα να γίνει τζαμί η Αγία Σοφία, αν η κυβέρνηση έκανε πίσω στην ονομασία της Β. Μακεδονίας, την υπόθεση Novartis αλλά και τα τελευταία γεγονότα που προκύπτουν σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Μια κοινωνική εκπομπή διαλόγου με πολλούς προβληματισμούς και απαντήσεις σε θέματα επικαιρότητας με τον Γιώργο Βαθιώτη και τον βουλευτή Κοζάνης Ν.Δ Στάθη Κωνσταντινίδη στο διαδραστικό “Χωρίς Χρώμα” .

Επιμέλεια – Παρουσίαση : Γιώργος Βαθιώτης

9 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.