kozan.gr: Άλλαξε όψη το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας – Εργασίες ελαιοχρωματισμού και στο συντριβάνι στο παλαιό πάρκο (Φωτογραφία)

14 Ιουλίου 2020
13:14

Άλλαξε όψη το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας.Εργασίες ελαιοχρωματισμού και στο συντριβάνι στο παλαιό πάρκο.

19 σχόλια

  • XΡΗΣΤΟΣ ΚΕΣΚΕΡΙΔΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΜΑΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    • Μιχαλάκη πράγματι ο Χρήστος ως αντιδήμαρχος έχει αποδείξει ότι είναι ικανότατος και πολύ εργατικός. Τέτοιους χρειαζόμαστε. Φυσικά δεν είναι τιτανοτεράστιος όπως εσύ. Δεν έχει τις γνώσεις σου Μιχάλη για κάθε θέμα που απασχολεί την δύσμοιρη πόλη μας μας. Δεν είναι τόσο σκυλόφιλος που θα του δοθεί νόμπελ σκυλοφιλίας όπως εσύ. Δεν περιγράφω άλλο Μιχάλη. Είσαι ένας και μοναδικός και όποτε θέλεις δίκασε με στα πιο σκληρά δικαστήρια της χώρας. Θέλω να τιμωρηθώ αλλά η γνώμη μου για σένα δεν αλλάζει. Είσαι τεράστιος. Ο ένας και μοναδικός ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ!!!

  • AΓΑΠΗΤΕ 14 ΚΑΙ 00 ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΒΓΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

    • Σταματήστε τα πικρόχολα σχόλια για τον Μιχάλη επιτέλους. Εάν θα βγει και διοικήσει τον δήμο Εορδαίας όπως δηλώνει η πόλη θα αυξήσει τον πληθυσμό της της επόμενη 4ετία τουλάχιστον κατά 20.000 τετράποδους νέους δημότες που γαβγίζουν. Το μόνο πρόβλημα είναι που θα βρουν εργασία αυτοί οι νέοι δημότες και που θα νοικιάσουν διαμερίσματα μιας και η πόλη έχει γεμίσει. Να η ανάπτυξη του Μιχάλη και του κινήματος του που θα βγάλει την πόλη από το τέλμα. Θερμή παράκληση προς τον Μιχάλη να αρχίσει επιτέλους να κατανοεί ποιοι τον υποστηρίζουν πραγματικά στην κάθοδο του στον πολιτικό στίβο και ποιοι θέλουν να πριονίσουν την δημαρχιακή καρέκλα που με βεβαιότητα έρχεται, Μιχάλη. Κάνε λίγη υπομονή όπως οι τετράποδοι φίλοι σου.

  • Αλλαξαν όψη τα τσιμέντα ναι συντριβάνι δεν το λες. Αν δεν κάνω λάθος δεν λειτουργεί η δεν έχει μπει ακόμα σε λειτουργία. Όταν πρώτο έγινε ήταν πράγματι πολύ όμορφο τώρα είναι τσιμέντα με ένα άγαλμα και είναι κρίμα, ίσως πριν το βάψουν έπρεπε να το φτιάξουν αισθητικά …

  • ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΠΛΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ;ΟΤΙ ΣΤΟΚ ΜΠΟΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΕΙΒΕΤΕ.

  • Τα εργα που νομιζετε οτι κανετε ειναι ανουσια μονο για τα ματια του κοσμου. Κανετε ειδησεις και διαφημιζετε το κοψιμο των χορτων, το πλυσιμο των δρομων, την αποκομιδη των απορριματων καθαρα για ψηφοθηρικους λογους και αφηνετε θεματα καθημερινοτητας οπως αδεσποτα, λακουβες, αγροτικους δρομους σε αλλη μοιρα. Αλλα εκλογες θα ξαναρθουν εδω ειμαστε

  • Σταματήστε επιτέλους να πειράζετε τον ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ. Όσοι τον γνωρίζουμε ξέρουμε ότι είναι ο επόμενος δήμαρχος Εορδαίας. Ήδη ξεκίνησε τις πρώτες διερευνητικές επαφές με υποψηφίους του συνδυασμού του. Εγώ και πολλοί ακόμη θα τον στηρίξουμε μπας και αλλάξει η μοίρα της πόλης μας. Μιχάλη γερά και μην ακούς κανέναν. Είσαι η μοναδική ελπίδα που υπάρχει για την μεταλιγνιτική περίοδο.

  • ΑΝΩΝΥΜΕ 15 ΚΑΙ 20 ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ Η ΔΗΛΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

  • 14 και 46 οφειλωμενη απαντηση, εγω αγαπητε αυτα που λεω τα λεω δημοσια και αυτο ειναι δειγμα πολιτισμου γιατι συμφωνα με τον ντοστογιεφσκι η ανωνυμια ειναι ιδιο του αμυητου και αγραμματου ανθρωπου

  • Δηλαδή ήταν τόσο δύσκολο να γίνει μια πλατεία ανοιχτή όπως της Κοζάνης να γίνονται και εκδηλώσεις, εκθέσεις, συναυλίες κλπ να ανοίξει και ο χώρος;

  • ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑΞ ΧΡΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΑΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΛΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ

  • πιστεύω έπρεπε το άγαλμα να είναι άσπρο και όχι μπλε ..να κάνει αντι8εση ..γαλανόλευκο σαν την Σημαία μας..Ελλαδα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.