kozan.gr: Ο Διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, με τη βοήθεια δύο εργαζομένων της καθαριότητας, ακινητοποίησαν το δράστη – Ο δράστης, ακόμη κι ακινητοποιημένος, έβγαζε επιφωνήματα ευχαρίστησης για τις εγκληματικές του πράξεις

16 Ιουλίου 2020
15:13
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, ο Ιωάννης Ποδιώτης, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, μαζί με τη βοήθεια δύο εργαζομένων της καθαριότητας (μιας γυναίκας κι ενός άντρα), ήταν αυτός που ακινητοποίησε το δράστη που επιτέθηκε με τσεκούρι, νωρίτερα, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, στο Τμήμα Εισοδήματος στην ΔΟΥ Κοζάνης, τραυματίζοντας σοβαρά 3 εργαζομένους (1 άντρα και 2 γυναίκες) και μία ακόμη εργαζόμενη (ελαφρύτερα). Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης, ακόμη κι ακινητοποιημένος με επιφωνήματα και φράσεις του τύπου (Αχ, καλά σας έκανα κτλ), εξέφραζε την ευχαρίστησή του για τις εγκληματικές πράξεις του.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μια αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενη στο τμήμα που δέχθηκε την επίθεση ανέφερε ότι ο “δράστης μπήκε πρώτα μέσα στο τμήμα Κεφαλαίου και κατόπιν έστριψε και μπήκε στο τμήμα Εισοδήματος. Ένας συνάδελφος του υπέδειξε ότι δεν μπορεί να μπει μέσα αλλά χρειάζεται να πάρει το αριθμημένο χαρτάκι της προτεραιότητας. Χωρίς να πει κουβέντα ξεκρέμασε από την πλάτη του ένα μικρό σακίδιο έβγαλε το τσεκούρι και χτύπησε τον Πέτρο… Η επόμενη κίνηση του ήταν να χτυπήσει δυο φορές την Δώρα…Στο τέλος και όταν όλοι φώναζαν κι έτρεχαν δεξιά κι αριστερά πανικόβλητοι αυτός είπε… “τώρα σας άρεσε; Καλά να πάθετε…”

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.