Eπίθεση με τσεκούρι στην εφορία Κοζάνης: «Πήγε με σκοπό να σκοτώσει», λένε οι συγγενείς των τραυματιών – Τι λέει ο διευθυντής της ΔΟΥ που ακινητοποίησε το δράστη

16 Ιουλίου 2020
20:11
Κανένα σχόλιο

Ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης, κ. Ιωάννης Ποδιώτης σοκαρισμένος μίλησε στο protothema.gr για τη στιγμή που ο δράστης εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και αρχίσε να χτυπά τους υπαλλήλους. Ο Ιωάννης Ποδιώτης αντιλαμβανόμενος τον πανικό και βλέποντας τους υπαλλήλους του να αιμορραγούν από τα χτυπήματα του δράστη κατάφερε με τη βοήθεια συναδέρφων του να τον ακινητοποιήσει.

«Είναι πολύ άσχημες οι στιγμές ,πραγματικά. Ο δράστης μπήκε μέσα στο κτίριο κρατώντας έναν σάκο , έδωσε τα στοιχεία του κανονικά στον έλεγχο που του έγινε στην είσοδο του κτιρίου λόγω του κορωνοιού και κατόπιν ανέβηκε στο δεύτερο όροφο .Ξαφνικά έβγαλε από το σάκο το τσεκούρι κι άρχισε να χτυπά τους υπαλλήλους στο κεφάλι . Από όσο γνωρίζω ο ένας από τους τραυματίες , ο άντρας είναι σε κρίσιμη κατάσταση» είπε στο protothema.gr

«Πήγε με σκοπό να σκοτώσει» υποστηρίζουν οι συγγενείς των τραυματιών

«Ο άνθρωπος αυτός πήγε στην εφορία με σκοπό να σκοτώσει . Μπήκε μέσα στο ασανσέρ, ανέβηκε στο δεύτερο όροφο κρατώντας ένα κόκκινο σάκο όπου μέσα είχε βάλει το τσεκούρι . Όταν έφτασε στον όροφο με τους υπαλλήλους και του είπαν ότι «κύριε δεν ανήκετε σε αυτή τη ΔΟΥ» κατέβασε το σακίδιο από την πλάτη του, έβγαλε το τσεκούρι κι άρχισε να χτυπά τον άντρα στο κεφάλι . Και στη συνέχεια κυνήγησε και χτύπησε τις γυναίκες με το τσεκούρι ενώ η μια από αυτές στην προσπάθειά της να σωθεί έπεσε και χτύπησε».

Ο διευθυντής της ΔΟΥ κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ήταν αμίλητος όση ώρα χτυπούσε τους υπαλλήλους με το τσεκούρι αλλά όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί είπε: «Σας άρεσε , τώρα;» λέει στο protothema.gr ένας από τους συγγενείς των τραυματιών.

protothema.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.