Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Λάρισας και οι συμβολαιογράφοι της Π.Ε. Κοζάνης για την επίθεση σε βάρος υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης

16 Ιουλίου 2020
20:54
Κανένα σχόλιο

 

Οι συμβολαιογράφοι του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας και ιδιαίτερα οι συμβολαιογράφοι της Π.Ε. Κοζάνης,
εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την αναίτια και άδικη επίθεση εναντίον υπαλλήλων της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης, η οποία μας συγκλόνισε.
Ευχόμαστε σε όλους τους υπαλλήλους και καθημερινούς μας συνεργάτες να βρουν τη δύναμη και να ξεπεράσουν γρήγορα τις συνέπειες της βάρβαρης αυτής ενέργειας.
Στα θύματα της επίθεσης και στις οικογένειές τους απευθύνουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια και αγωνία μας καθώς και τις καλύτερες ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.