kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος & πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτ. Μακεδονίας, Βασίλης Κούτσιανος, προσλήφθηκε Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας

28 Ιουλίου 2020
10:37

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος & πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Δυτ.. Μακεδονίας, Β. Κούτσιανος, προσλήφθηκε, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ως Ειδικός Σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Ο εν λόγω θα παρέχει συµβουλές, στο Δήμαρχο Εορδαίας, για θέµατα παρακολούθησης της εφαρµογής της σύµβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώµατα των Α.µε.Α., καθώς και για άλλου είδους ζητήματα που σκοπό και στόχο θα έχουν τη βελτίωση ποιότητα ζωής της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας στο Δήμο Εορδαίας.

Η Χύτρα

8 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον δήμο Εορδαίας για την επιλογή ενός τόσο αξιόλογου προσώπου σε καίρια θέση. Συγχαρητήρια και σε σας κ Κουτσιανε, αν και προσωπικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να σας αξιοποιήσουν σε πιο μόνιμη και σταθερή θέση. Ας ευχηθούμε να είναι προς όφελος όλων των ΑμεΑ και κυρίως το παράδειγμα του Δήμου Εορδαίας να το ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι (όμοροι και μη!)

  • Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική επιλογή ενός αξιολόγου ανθρώπου πέρα από στεγανά και σκοπιμότητες. Πιστευουμε οτι η προσφορα του θα είναι πολύ σημαντική στα ευαίσθητα θέματα που θα διαχειριστεί.

  • Συγχαρητήρια!!Πιστεύω και εύχομαι να ανταποκριθεί και να συμβάλει με τις γνώσεις του στα προβλήματα των ΑμεΑ.

  • Μπράβο στον δήμο Εορδαίας που εκτιμά και αξιολογεί τα προσόντα των πολιτών! Δυστυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο στο δήμο Κοζάνης που εξακολουθούν να κάνουν ειδικούς συνεργάτες και συμβούλους συγγενείς και άτομα που εξυπηρετούν πελατειακές σχέσεις, χωρίς να έχουν καν τα προσόντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.